THCP

Добре дошли в онлайн магазина на CBDClub.bg - вашата дестинация за висококачествени канабиноидни продукти. Тук качеството не просто среща иновациите, то ги превръща в стандарт.

Горди сме да представим на нашите клиенти избрани продукти с THCp, които са създадени с непреклонна грижа, професионализъм и стремеж към перфекционизъм.

Всяка партида продукти, която предлагаме, е резултат на задълбочени изследвания, иновации и строг контрол на качеството.

THCp - Новото поколение канабиноиди

THCp, или Tetrahydrocannabiphorol, е революционен канабиноид, който привлича все по-голям интерес не само сред потребителите, но и сред учените и изследователите.

Със своите уникални свойства, потенциални ползи и различия спрямо другите канабиноиди, THCp е на път да промени радикално начина, по който разбираме и използваме канабиса.

В CBDClub.bg разбираме значимостта на този нов канабиноид и затова предлагаме THCp на изключително конкурентни цени.

Нашата мисия е да дадем възможност на всеки да опита и оцени уникалните качества на този продукт, като същевременно предоставяме необходимата информация и насоки за неговата употреба.

Революционният канабиноид THCp и неговото място в света на канабиса

THCp (Tetrahydrocannabiphorol) е мощен фитоканабиноид, който действа като агонист на CB1 и CB2 рецепторите, което го прави изключително интересен за научната общност и потребителите на канабис. Първоначално THCp е бил познат като синтетичен аналог на THC, но през 2019 г. учени успяват да го изолират като естествен продукт от Cannabis sativa, макар и в минимални количества.

Структурните особености на THCp, особено дългата му странична верига, го правят подобен на Δ9-THC, основният активен компонент на канабиса. Въпреки това, тази допълнителна странична верига увеличава потенцията му и го прави значително по-силен от Δ9-THC.

THC и THCp - Какви са приликите и разликите

На пръв поглед, THCp и THC имат много сходства, но ключовите разлики в тяхната структура определят тяхната активност и ефекти.

THCp има допълнителна хептилна странична верига, докато THC - пентилна. Тази малка, но съществена разлика, допринася за значително по-високата активност на THCp в сравнение с THC. Изследвания показват, че THCp има афинитет към CB1 рецептора, който е приблизително 33 пъти по-висок от този на THC, което го прави потенциално много по-мощен.

В България, както и в много други страни, THCp е легален за употреба.

Той не попада под ограниченията за психоактивни вещества, което го прави атрактивен за потребители, търсещи алтернативи на традиционния THC.

Перспективите и бъдещето на новия канабиноид

С откриването на THCp научният свят и потребителите на канабис продукти се сблъскват с нови и вълнуващи възможности. Въпреки че изследванията на THCp са все още в началния си етап, първите резултати обещават революционни промени в областта на медицинския канабис и лечението на различни заболявания.

Потенциалът на THCp да предоставя по-силни и продължителни ефекти в сравнение с другите канабиноиди го поставя в центъра на вниманието на множество изследователски институции.

В CBDClub.bg вярваме в потенциала на този нов канабиноид и сме ангажирани с непрекъснатото му изучаване, за да можем да предоставим на нашите клиенти най-новата информация, продукти и иновации, свързани с THCp.

Защо да изберете THCp от CBDClub.bg?

  • Качествени продукти и строг контрол: В CBDClub.bg не правим компромис с качеството. Нашите продукти с THCp са произведени от най-висококачествените суровини, преминават през строги лабораторни тестове и контрол, за да гарантираме тяхната безопасност, чистота и ефективност. Всяка партида продукти е резултат на нашата непреклонна ангажираност към качеството.

  • Достъпни цени и гъвкавост: Ние вярваме, че висококачествените продукти трябва да бъдат достъпни за всеки. Затова предлагаме THCp на атрактивни и конкурентни цени. Редовно предлагаме промоции и отстъпки, за да може всеки наш клиент да се възползва от най-добрите предложения на пазара.

  • Информация и подкрепа: Нашата мисия е не само да предлагаме продукти, но и да подкрепяме и съпътстваме нашите клиенти в тяхното опознаване и използване на THCp. Информацията за продуктите е ключова за правилната и безопасна употреба на канабиноидите. Затова предоставяме детайлна информация в описанията на продуктите, категориите и чрез нашите блог публикации, които да помогнат на клиентите ни да разберат дълбоко ползите, употребата и възможните рискове на THCp.

Нашият екип е винаги на разположение за консултации и въпроси.

Често задавани въпроси за THCP продуктите

С какво се отличават THCP продуктите в CBDClub.bg?
Продуктите с THCP в CBDClub.bg се отличават със своята висока концентрация на Tetrahydrocannabiphorol - мощен канабиноид, който е познат със силните си ефекти и е потенциално по-ефективен от традиционното THC. Нашите свити цигари и вейпове с THCP осигуряват интензивно усещане и са внимателно тествани за качество и сигурност.
Какви са предимствата на предварително свитите цигари с THCP?
Нашите цигари с THCP осигуряват удобство и мощни ефекти за потребителите, които търсят бърз и ефективен начин да се насладят на канабиса.
Предлагат ли се разнообразни вкусове в THCP продуктите на CBDClub.bg?
Да, предлагаме различни вкусове за нашите THCP вейпове, както и различни сортове THCP глави, което позволява на потребителите да изберат продукт според предпочитанията си.
Защо да изберем продукти с THCP от CBDClub.bg?
В CBDClub.bg всяка партида THCP продукти е подложена на строги лабораторни тестове за качество и безопасност, гарантирайки най-висок стандарт на продуктите. Ние предлагаме конкурентни цени и обширна информация, за да помогнем на клиентите да направят най-добрия избор според нуждите си.
disPod, Wild Orange, THCP, 2МЛ
disPod, Wild Orange, THCP, 2МЛ

В онлайн магазин CBDClub.bg предлагаме висококачествени вейп устройства, като disPod, Wild Orange, THCP, 2МЛ. Този продукт се отличава със свеж вкус и аромат, комбинирани с уникалн..

119.00 лв.

0(0)
THCP disPod – Jack Herer 0.5 МЛ
THCP disPod – Jack Herer 0.5 МЛ

THCP disPod – Jack Herer 0.5 МЛ представлява иновативен начин за наслада от канабиноидите. Това вейп устройство съдържа уникална комбинация от съединения, извлечени от конопени рас..

45.99 лв.

0(0)
THCP disPod – Northern Light 1МЛ
THCP disPod – Northern Light 1МЛ

Запознайте се с новото попълнение в асортимента на онлайн магазин CBDClub.bg – THCP disPod – Northern Light 1МЛ, еднократно вейп устройство, което променя разбиранията за канабинои..

77.99 лв.

0(0)
Prerolls 5% THCP 4 + 1 Промоция hover image
Prerolls 5% THCP 4 + 1 Промоция

Поглезете сетивата си с ексклузивната промоция, включена в богатия онлайн каталог на CBDClub.bg, където висококачествените канабиноиди срещат иновацията. За любителите на качествен..

73.60 лв.

0(0)
Mega Pack - 8 Prerolls THCP 5% + Подарък Stronger Пълнител за Вейп, 1 МЛ hover image
Mega Pack - 8 Prerolls THCP 5% + Подарък Stronger Пълнител за Вейп, 1 МЛ
28%

Време е за невероятна промоция в нашия онлайн магазин! Открийте уникалната селекция от продукти с канабиноиди, като се възползвате от специалното ни предложение: при закупуване на ..

147.20 лв. 203.19 лв.

0(0)
DisPod – OG Kush THCP 2МЛ
DisPod – OG Kush THCP 2МЛ

Състав и съдържание на канабиноиди в DisPod – OG Kush DisPod – OG Kush THCP 2МЛ се отличава с уникалния си състав, който включва 82% CBG (канабигерол), 10% THCP и 8% терпени...

119.00 лв.

0(0)
DisPod – Jet Fuel THCP 2МЛ
DisPod – Jet Fuel THCP 2МЛ

Уникалният състав на DisPod Jet Fuel: Комбинация от CBG и THCP Представяме на вашето внимание новото ни попълнение - DisPod – Jet Fuel THCP 2МЛ, революционно устройство за консума..

119.00 лв.

0(0)
DisPod – White Widow THCP 0.5 МЛ
DisPod – White Widow THCP 0.5 МЛ

Състав и концентрация на DisPod White Widow Вейп устройството DisPod – White Widow THCP 0.5 МЛ предоставя уникална комбинация от канабиноиди. Със съдържание от 83% CBD, 10% ..

45.99 лв.

0(0)
DisPod – Strawberry THCP 0.5 МЛ
DisPod – Strawberry THCP 0.5 МЛ

Състав и качество на DisPod – Strawberry THCP 0.5 МЛ Разнообразете употребата си на канабиноиди чрез DisPod – Strawberry THCP 0.5 МЛ, предлаган ексклузивно в портфолиото на CBDClu..

45.99 лв.

0(0)
DisPod – Bubble Gum THCP 0.5 МЛ
DisPod – Bubble Gum THCP 0.5 МЛ

Състав и сила на DisPod – Bubble Gum THCP 0.5 мл DisPod – Bubble Gum THCP 0.5 мл е създаден за любителите на канабис, които ценят качеството и интензивността на своите преживявяни..

45.99 лв.

0(0)
Желирани Бонбони Череша, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ
Желирани Бонбони Череша, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ

Желирани бонбони с череша и THCP от CBDClub.bg THCP желираните бонбони с череша перфектно съчетават вкуса на череша и вкуса на новото поколение канабиноиди. Те са особено предпоч..

42.40 лв.

0(0)
Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г
Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г

Prerolls Ice Cream Cake 5% THCP, 1,5Г е уникален продукт под формата на предварително свити цигари, в които се съдържат мощни канабиноиди. Той е особено предпочитан от любители и ..

18.40 лв.

0(0)
Prerolls Grape Ape, 5 % THCP, 1,5Г
Prerolls Grape Ape, 5 % THCP, 1,5Г

Prerolls Grape Ape, 5 % THCP, 1,5Г е изключителен продукт, предназначен основно за любителите на ефекта ot канабидоидите. Предварително свитите цигари са може би най-ефективния на..

18.40 лв.

0(0)
Prerolls Fruity Pebbles, 5% THCP, 1,5Г hover image
Prerolls Fruity Pebbles, 5% THCP, 1,5Г

Открийте невероятно силните ефекти на THCP Потопете се във вълнуващия свят на канабиноидите с последното попълнение в портфолиото на онлайн магазин CBDClub.bg - Prerolls Fruity Pe..

18.40 лв.

0(0)
Показани 1 до 15 от 54 (4 Страници)