Желирани бонбони с череша и THCP от CBDClub.bg

THCP желираните бонбони с череша перфектно съчетават вкуса на череша и вкуса на новото поколение канабиноиди.

Те са особено предпочитани от ценителите на мощните канабиноиди и от тези, които търсят лесен, но ефективен начин да изпитат ефектите, които THCP дава.

Употребата на желираните бонбони с THCP може да доведе до релаксация, облекчаване на напрежението и подобряване на качеството на съня ви. Постепенно ще усетите как натрупания стрес от натовареното ви ежедневие лека по лека ще започне да изчезва и ще започнете да изпитвате само положителни емоции и мисли.

Всеки бонбон съдържа 5 милиграма THCP, като общото количество в една опаковка е 25 милиграма.

Какво е действието на THCP?

По структура и действие, THCP много наподобява на THC, с основната разлика, че ефектът му е около 30 пъти по-мощен от този на THC.

Ефектите от THCP се свързват най-вече с приповдигнато настроение, еуфорично усещане, физическа релаксация и освобождаване на напрежението от тялото.

Тези ефекти започват да се усещат по-интезивно около 1-2 часа след прием, като това може да продължи за дълъг период от време, в зависимост от броя на желираните бонбони, които сте приели.

Поръчайте THCP желирани бонбони с череша в CBDClub.bg

Желирани Бонбони Череша, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ са идеалното решение, ако се чувствате стресирани или напрегнати и търсите ефикасен начин да се освободите от целия този натрупан стрес.

Затова не се колебайте да поръчате този нов продукт от онлайн каталога на CBDClub.bg. Също така не пропускайте възможността да разгледате и другите ни THCP продукти.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Желирани Бонбони Череша, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ  • 42.40 лв.

  • Код на продукта: Желирани Бонбони Череша THCP
  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.