THCJD

THCJD е сравнително нов и рядък канабиноид, който се среща естествено в конопа и канабиса. Той притежава мощен психоактивен ефект и е значително по-силен от Delta-9 THC поради по-дългата си 8-атомна странична верига, която го прави до 20 пъти по-мощен.

Това води до по-здраво свързване с CB1 рецепторите в мозъка и в резултат ефектите са по-продължителни и интензивни. Ползите от употребата включват чувство на еуфория, релаксация и облекчаване на стреса и болката.

Високата му потентност го прави подходящ за опитни потребители, които търсят нещо различно и мощно.

Какви продукти с THCJD предлагаме

Предлагаме разнообразие от продукти с THCJD, създадени за различни предпочитания. Независимо дали сте почитатели на готовите цигари, вейп устройствата, или обичате да си похапвате, нашите артикули ще задоволят нуждите ви, предоставяйки уникален и завладяващ опит.

Предварително свити цигари

Тези удобни и лесни за употреба цигари съдържат смес от висококачествени конопени цветове с THCJD, идеални за всеки, който иска бързо да се отпусне и да се наслади на силни ефекти.

Еднократни вейпове

Еднократните вейпове са заредени с THCJD дестилат и са готови за незабавна употреба. Те осигуряват бързо действие и са удобни за потребителите, които са в движение.

Освен това предлагаме и висококачествени течности за презареждащи се вейпове.

Храни с THCJD

За тези, които предпочитат хранителни продукти, предлагаме вкусни желирани бонбони, които съчетават силата на THCJD с приятни аромати.

Глави (цветове)

В асортимента на CBDClub.bg ще откриете богата селекция от THCJD цветове за ръчно свиване или кулинарна употреба, което позволява на потребителите да експериментират с методите на консумация.

Защо да изберете CBDClub.bg

CBDClub.bg е вашето доверено място за висококачествени канабиноидни продукти. С внимателно подбрани артикули и проверени доставчици, ние гарантираме чистота и безопасност.

Екипът ни се стреми да предлага експертни съвети и изключително обслужване, за да намерите идеалния продукт според вашите предпочитания и нужди.

Поръчайте от нас и преоткрийте изживяванията от употребата на продукти с канабиноиди!

Често задавани въпроси за THCJD

По какво THCJD се различава от другите канабиноиди като Delta-9 THC и Delta-8 THC?
THCJD се отличава с осем въглеродни атома в страничната си верига, което води до значително по-висока потентност в сравнение с Delta-9 и Delta-8 THC. По-силното свързване с CB1 рецепторите в мозъка прави THCJD около 20 пъти по-мощен от Delta-9, с по-интензивен ефект и по-дълготрайно действие​.
Какви са основните ефекти на THCJD?
Основните ефекти включват дълбока релаксация, еуфория, щастие и облекчаване на болките. Тъй като този канабиноид е по-мощен, ефектите са по-силни и могат да продължат до четири часа в зависимост от индивидуалната толерантност​.
Подходящи ли са продуктите с THCJD за начинаещи потребители?
Поради своята висока потентност, THCJD не е най-добрият избор за начинаещи. Препоръчва се за по-опитни потребители с изградена толерантност към канабиноиди, тъй като по-високите дози могат да предизвикат тревожност и параноя.
Нужни ли са някакви предпазни мерки при употребата на продукти с THCJD?
При употреба на THCJD продукти трябва да се започне с малка доза, особено ако не сте сигурни в толерантността си. Възможните нежелани реакции включват сухота в устата, зачервени очи, повишен сърдечен ритъм и гадене. Консултирайте се с Вашия лекар, ако имате някакви здравословни проблеми или приемате лекарства​.
Цвят Kush Mintz 50% THCJD, Canapuff, 1Г-10Г
Цвят Kush Mintz 50% THCJD, Canapuff, 1Г-10Г
ново

Цветът Kush Mintz с 50% THCJD от Canapuff е изключителен избор за всеки, който търси нови и интензивни усещания в света на канабиноидите. С този продукт можете лесно и бързо да се..

26.70 лв.

0(0)
Prerolls CanaPuff, Kush Mintz 50% THCJD, 2Г
Prerolls CanaPuff, Kush Mintz 50% THCJD, 2Г
ново

Ако сте почитатели на канабиноидите, вероятно вече знаете какво е удоволствието от пушенето на цигари, съдържащи тези вещества. Prerolls CanaPuff, Kush Mintz 50% THCJD, 2Г са идеа..

24.00 лв.

0(0)
Цвят Jack 50% THCJD, Canapuff, 1Г-10Г
Цвят Jack 50% THCJD, Canapuff, 1Г-10Г
ново

Цвят Jack 50% THCJD от Canapuff е висококачествен конопен продукт, съдържащ 50% THCJD, който гарантира интензивно и дълготрайно изживяване. Този продукт е предназначен за всички, ..

26.70 лв.

0(0)
CanaPuff Еднократен, Jack 79 % THCJD, 1 МЛ
CanaPuff Еднократен, Jack 79 % THCJD, 1 МЛ
ново

CanaPuff Еднократен, Jack 79% THCJD, 1 мл е висококачествен, еднократен вейп, предназначен за тези, които търсят силен и интензивен ефект. Този продукт е идеален за моментите, ко..

67.10 лв.

0(0)
Prerolls Jack, 50% THCJD, 2Г
Prerolls Jack, 50% THCJD, 2Г
ново

Какво представлява Prerolls Jack 50% THCJD Prerolls Jack, 50% THCJD, 2Г са предварително свити конопени цигари, които са готови за употреба веднага щом ги извадите от опаковката. ..

24.00 лв.

0(0)
Показани 1 до 5 от 5 (1 Страници)