THCB

THCB (Тетрахидроканабутол) е сравнително нов канабиноид, открит през 2019 г. и притежава сходни свойства с THC, но е с различна химична структура. Тази разлика в структурата го прави способен да се свързва по-лесно с CB1 рецепторите в мозъка, което води до потенциално по-силни психоактивни ефекти. Със своите силни противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства, THCB предизвиква еуфория, релаксация и успокояване.

Ефектите му са сравними с тези на THC, но с малки дози от 2 mg се постига силен психоактивен ефект, затова потребителите трябва да започнат с малки дози.

Какви THCB продукти предлагаме

В асортимента на онлайн магазин CBDClub.bg предлагаме широка гама от THCB продукти, подходящи за различните предпочитания на клиентите.

Независимо дали търсите предварително свити цигари, еднократни вейпове, хранителни продукти или глави за ръчно свиване, ние имаме по нещо за всеки.

Предварително свити цигари

Тези предварително свити цигари осигуряват удобна и бърза консумация на THCB. Те са готови за употреба и са идеални за всеки, който иска да се наслади на изживяването без подготовка.

Еднократни вейпове

С еднократните вейпове лесно се доставя точна и контролирана доза THCB. Тези вейпове са прецизно разработени за страхотно изживяване и са снабдени с чисти формули.

За по-продължителна употреба предлагаме пълнители и течности за вейп, подходящи за всички предпочитания и вкусове.

Освен това, те предоставят изключителна гъвкавост и възможност за лесно дозиране.

Храни с THCB

Нашите хранителни продукти с THCB са подходящи за хората, предпочитащи по-дискретен начин на консумация. Те предлагат прецизно дозиране с вкусни и разнообразни форми.

Глави за ръчно свиване

Тези глави (цветове) осигуряват пълен контрол над консумацията на THCB. Подходящи са за ръчно свиване или за използване в кулинарията и предлагат висока концентрация на THCB за изцяло персонализирано изживяване.

Защо да изберете CBDClub.bg

В CBDClub.bg се стремим да предоставим най-качествените и разнообразни продукти с канабиноиди.

При нас ще намерите детайлна информация за всеки продукт и прозрачни лабораторни резултати, за да сте уверени в качеството и безопасността.

Екипът ни е посветен на персоналното обслужване, готов да ви помогне при всеки въпрос или съвет относно най-подходящите продукти.

Заповядайте при нас и открийте най-новите и качествени THCB продукти, съобразени с вашите предпочитания.

Често задавани въпроси за THCB

Какво прави THCB различен от другите канабиноиди като THC или CBD?
THCB има уникална молекулна структура, която го прави по-потентен в свързването с рецепторите на ендоканабиноидната система, особено CB1. Това му придава психоактивни ефекти, които са различни от тези на по-известните канабиноиди като CBD, и дори по-силни в сравнение с THC.
Може ли употребата на THCB да предизвика странични ефекти?
Както всеки канабиноид, THCB може да предизвика странични ефекти като сухота в устата, зачервени очи или временно замайване. Препоръчва се да се започне с ниски дози и внимателно да се наблюдават реакциите на организма.
Безопасно ли е да се използва THCB за дългосрочно облекчение на болки?
Тъй като THCB е новооткрит канабиноид и изследванията са ограничени, трябва да се използва предпазливо. Въпреки че проучванията показват потенциал за облекчаване на болки, най-добре е да се консултирате с медицински специалист преди дългосрочна употреба.
Как да избера подходящ продукт с THCB?
Изборът на подходящия продукт зависи от предпочитаната форма на консумация и желания ефект. Ако предпочитате дискретна употреба, хранителните продукти са добър избор. Вейповете осигуряват бърз и ефективен начин за прием, докато главите позволяват ръчно свиване или употреба в кулинарни рецепти.
Kush Mintz 79 % THCB, CanaPuff, 1 мл
Kush Mintz 79 % THCB, CanaPuff, 1 мл
ново

Когато търсите удобство и качество в един продукт, еднократните вейп устройства са идеалното решение. CanaPuff Еднократен, Kush Mintz 79% THCB, 1 МЛ, достъпен в нашия онлайн магаз..

67.10 лв.

0(0)
CanaPuff Еднократен, Candy Cane Kush 79 % THCB, 1 МЛ
CanaPuff Еднократен, Candy Cane Kush 79 % THCB, 1 МЛ
ново

CanaPuff Еднократен, Candy Cane Kush представлява еднократно вейп устройство, съдържащо 1 мл концентриран екстракт от THCB с впечатляващото съдържание от 79%. Това означава, че вся..

67.10 лв.

0(0)
Показани 1 до 2 от 2 (1 Страници)