THCP disPod – Jack Herer 0.5 МЛ представлява иновативен начин за наслада от канабиноидите. Това вейп устройство съдържа уникална комбинация от съединения, извлечени от конопени растения, и терпени от сорта канабис Jack Herer.

Тази смес ви позволява да изпитате ефектите на канабиноиди както с психоактивен, така и без психоактивен ефект, като същевременно се наслаждавате на деликатния вкус на терпените.

Комбинация от THCP, CBG и терпени

THCP disPod – Jack Herer 0.5 МЛ съдържа 10% THCP, 82% CBG и 8% терпени. Тази комбинация от канабиноиди предоставя разнообразие от ефекти, които най-вече се изразяват в отпускане на мускулите и опиянение.

THCP е известен със своето психоактивно действие, докато CBG предлага приятно отпускане без психоактивен ефект.

Тези съединения взаимодействат с рецепторите на ендоканабиноидната система, която е отговорна за поддържането на баланс между психическото и физическото състояние. Това прави THCP disPod – Jack Herer 0.5 МЛ идеален за тези, които търсят балансирано въздействие върху тялото и ума.

Терпени от сорта канабис Jack Herer

Терпените, съдържащи се в този продукт, са извлечени от известния сорт канабис Jack Herer. Този сорт е кръстен на активиста за легализация на марихуаната Джак Херер, автор на книгата „Императорът не носи дрехи“.

Jack Herer е резултат от кръстоска на Northern Lights #5 и Shiva Skunk, създадена от Sensi Seeds.

Jack Herer е известен с уникалните си качества, като предоставяне на усещане за енергичност, креативност и приповдигнато настроение. Съдържащ 55% сатива, този сорт стимулира творчеството. Вкусът на Jack Herer е леко пикантен, а ароматът му напомня на свежа борова гора.

Предимства на THCP disPod – Jack Herer 0.5 МЛ

THCP disPod – Jack Herer 0.5 МЛ предлага лесен и удобен достъп до ефектите на два вида канабиноиди – THCP и CBG. Еднократните вейп устройства са идеални за употреба навсякъде и по всяко време, предоставяйки ви подкрепата на съединенията, извлечени от конопа, когато имате нужда от балансиране на психическото и физическото състояние.

Уникално съчетание на канабиноиди

Съдържанието на продукта позволява да се докоснете до ефектите на THCP, който има психоактивно действие, и CBG, който осигурява приятно отпускане за тялото без мозъчно опиянение.

Това съчетание е идеално за тези, които търсят комбинирано въздействие върху тялото и ума, предоставяйки както релаксация, така и стимулиране на креативността.

Лесен достъп до канабиноиди

Едно от основните предимства на THCP disPod – Jack Herer 0.5 МЛ е лесният и приятен достъп до канабиноиди, който предоставя. Вейп устройството може да се използва по всяко време и навсякъде, правейки го удобен избор за ежедневна употреба.

Чрез онлайн магазин CBDClub.bg можете да се снабдите с този и други THCP продукти от високо качество, които ще ви помогнат да поддържате баланс между психическото и физическото си състояние.

Разгледайте и останалите THCP продукти от линията на disPod и се насладете на уникалните им ефекти и аромати. За повече информация и поръчки, посетете онлайн магазин CBDClub.bg и открийте света на новото поколение канабиноиди.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

THCP disPod – Jack Herer 0.5 МЛ  • 45.99 лв.

  • Код на продукта: Jack Herer
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.