Състав и съдържание на канабиноиди в DisPod – OG Kush

DisPod – OG Kush THCP 2МЛ се отличава с уникалния си състав, който включва 82% CBG (канабигерол), 10% THCP и 8% терпени. Тази специална формула е разработена, за да осигури максимален ефект от комбинацията на тези канабиноиди.

CBG, който е известен със своите противовъзпалителни свойства, предлага облекчаване на хроничните заболявания и възпаления.

От друга страна, THCP е канабиноид със сходно действие на THC, но с различна молекулярна структура, което допринася за психическото и физическото отпускане, както и подобрява настроението.

Ароматен профил и ползи от OG Kush

Този вейпе се различава от многото продукти с THCP, благодарение на специалния сорт канабис OG Kush, от който са извлечени канабиноидите. OG Kush е известен със своя уникален терпенов профил, който съчетава аромата на дизел и различни подправки. Това прави продукта перфектен за потребителите, които искат да се отпуснат и да облекчат напрежението след тежък ден.

Вкусовете и ароматите на OG Kush придават на продукта изключително приятно усещане при употреба, като по този начин потребителите могат да се насладят на едно наистина незабравимо изживяване.

В нашия онлайн магазин CBDClub.bg, ценим качеството и автентичността на нашите продукти. DisPod – OG Kush THCP 2МЛ е произведен съгласно най-високите стандарти, за да гарантираме, че получавате най-добрите продукти със съдържание на THCP. При нас ще откриете разнообразие от THCP вейпове, които са специално селектирани, за да отговорят на вашите нужди и предпочитания.

Потопете се в света на качествените канабиноиди с DisPod – OG Kush THCP 2МЛ и изживейте уникалното съчетание от вкус и аромат, което той предлага.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

DisPod – OG Kush THCP 2МЛ  • 119.00 лв.

  • Код на продукта: OG Kush THCP 2МЛ
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.