Уникалният състав на DisPod Jet Fuel: Комбинация от CBG и THCP

Представяме на вашето внимание новото ни попълнение - DisPod – Jet Fuel THCP 2МЛ, революционно устройство за консумация на канабиноиди. Този вейп е специално създаден за тези, които търсят ефективен и лесен начин за прием на канабиноиди.

DisPod – Jet Fuel THCP 2МЛ съдържа уникална формула, включваща 82% CBG и 10% THCP, както и 8% терпени, извлечени от сорта канабис Jet Fuel. Това съчетание предоставя изключително богат и комплексен профил на канабиноидите, които взаимодействат, създавайки синергичен ефект.

CBG, известен още като "майката на канабиноидите", е компонент, който предлага противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. В комбинация с THCP, който е по-силен от THC и осигурява мощен психоактивен ефект, DisPod – Jet Fuel THCP 2МЛ гарантира неповторимо преживяване.

Вейпът е идеален за тези, които търсят баланс между психическо и физическо равновесие.

Ефекти и ползи от DisPod – Jet Fuel THCP 2МЛ

Потребителите на DisPod – Jet Fuel THCP 2МЛ могат да очакват разнообразни ползи от употребата му. Съдържанието на CBG в комбинация с THCP води до отпускане на организма и подобрява съня. Тези канабиноиди имат и потенциала да намалят тревожността и да подобрят настроението, благодарение на свойствата на сорта Jet Fuel.

Устройството е изключително лесно за използване и позволява на потребителите да контролират дневната си доза. Еднократният вейп е оборудван с 2 мл течност, което е достатъчно количество за продължителна употреба.

Този продукт е отличен избор за любителите на качествените THCP вейпове.

Разгледайте асортимента на CBDClub.bg, за да откриете DisPod – Jet Fuel THCP 2МЛ и останалите ни висококачествени THCP вейпове, които предлагаме на конкурентни цени.

DisPod – Jet Fuel THCP 2МЛ е просто едно от многото решения, които предлагаме, за да отговорим на вашите нужди и предпочитания.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

DisPod – Jet Fuel THCP 2МЛ  • 119.00 лв.

  • Код на продукта: Jet Fuel THCP 2МЛ
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.