Prerolls Ice Cream Cake 5% THCP, 1,5Г е уникален продукт под формата на предварително свити цигари, в които се съдържат мощни канабиноиди.

Той е особено предпочитан от любители и ценители, които търсят лесен начин да се докоснат до действието на канабиноиди от ново поколение, които са обогатени с екстракт от ароматен сорт канабис.

Съдържание и действие на Prerolls Ice Cream Cake THCP

Структурата на THCP много наподобява тази на THC, с основната разлика, че THCP има 33 пъти по-силен ефект, което го прави особено популярно сред почитателите на мощните канабиноиди.

Prerolls Ice Cream Cake 5% THCP, 1,5Г се характеризира с това, че неговото действие е почти мигновено, като ще усетите кат вашето тяло започва постепенно да се отпуска и да се освобождава от натрупания стрес и напрежение през ежедневието.

Физическите ефекти най-често включват еуфорично усещане и приповдигнато настроение. THCP, подобно на THC се характеризира с психоактивни ефекти, които водят до забавяне на когнитивните функции и мозъчно опиянение.

Поръчайте Prerolls Ice Cream Cake 5% THCP от CBDClub.bg

Ако все още се чудите дали да си поръчате Prerolls Ice Cream Cake с THCP от CBDClub.bg, направете го!

Само няколко дръпки от него ще подобрят качеството на съня ви и ще ви помогне да забравите за негативните емоции и тревожност.

Също така, не забравяйте да разгледате и останалите ни предложения с THCP, които ще направят вашето ежедневие една идея по-приятно и с по-положителни емоции от обикновено.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г  • 18.40 лв.

  • Код на продукта: Prerolls Ice Cream Cake
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.