В онлайн магазин CBDClub.bg представяме Батерия за вейп, 510 резба - ключов компонент за вейпинг устройства, гарантиращ стабилно захранване на електронните цигари.

Тази батерия използва резба 510 - най-популярната резба за вейпинг устройства, осигуряваща надеждна връзка между батерията и устройството.

Основни характеристики на батерията

Батерията за вейп с резба 510 включва литиево-йонни клетки, като капацитетът ѝ, измерван в милиамперчаса, определя продължителността на работа преди нуждата от презареждане.

Обикновено тези батерии предлагат до 320mah работа, след което трябва да се заредят чрез зарядно или USB кабел. Батериите с 510 резба са проектирани да осигурят дълготраен живот, като тяхната ефективност е ключова за непрекъснатото използване на вейп устройствата. Зарядните цикли на тези батерии са оптимизирани за многократна употреба, което гарантира дългосрочна надеждност.

Съвместимостта с различни видове вейп устройства ги прави универсален избор за любителите на вейпове, а иновативната им технология, гарантираща бързо зареждане, е удобна и за най-активните потребители.

Дизайн и функционалност

Дизайнът на батерията е създаден с мисъл за удобство и портативност, изработен от леки и дискретни материали. Вграденият диод позволява лесно проследяване на оставащия заряд, като по този начин избягвате неприятни изненади, особено когато сте на път или на места без достъп до зарядно устройство.

Ергономичният дизайн улеснява нейното ежедневно използване и носене. Защитата срещу прегряване и късо съединение осигурява безопасност при употреба.

Съвременният външен вид на батерията съчетава естетика с функционалност, като същевременно предлага издръжливост.

Изборът на подходяща батерия е от съществено значение за подобряването на потребителското преживяване. В нашия магазин можете да откриете и други аксесоари, които ще оптимизират вашето изживяване с THCP продукти

В портфолиото на CBDClub.bg ще откриете не само батерии, но и широка гама от аксесоари, които ще обогатят вашата вейпинг рутина и ще улеснят използването на THCP продукти и THCP вейпове.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Батерия за вейп, 510 резба  • 30.00 лв.

  • Код на продукта: Батерия за вейп, 510 резба
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.