Prerolls Grape Ape, 5 % THCP, 1,5Г е изключителен продукт, предназначен основно за любителите на ефекта ot канабидоидите.

Предварително свитите цигари са може би най-ефективния начин канабидоидите да достигнат до едноканабидоидната система, което означава, че ефектите от употребата ще са мигновени.

Ще започнете да усещате как напрежението напусна вашето тяло и постепенно се заменя от приятни емоции и чувства.

THCP - усетете мощния ефект на канабидоида

THCP много наподобява по структура на THC, но неговия ефект е много по-мощен. Учените са доказали, че THCP има 33 пъти по-силен ефект и е по-мощен канабидоид от THC.

Много хора, които са използвали този канабидоид споделят, че изпитват силно приповдигнато настроение след употребата му и се чувстват физически много по-отпуснати.

Това се дължи благодарение на достигането на молекулите на THCP до рецепторите на едноканабиноидната система.

Сортът Grape Ape се отличава със своя богат и приятен вкус и аромат на грозде, чийто екстракт се отличава с постигане на почти безгрижно усещане и спокойствие.

Поръчайте Grape Ape от CBDClub.bg още сега

Prerolls Grape Ape, 5% THCP е идеалният продукт за потребители и ценители, които търсят ефикасен начин да се отърват от напрежението и да погледнат на живота от по-забавната му страна.

Силните ефекти на THCP ще се погрижат за това да изпитате незабравима емоция и да забравите за момент за натовареното си ежедневие.

Може да си поръчате Prerolls Grape Ape 5% THCP, 1,5г от CBDClub.bg, както и може да разгледате и другите ни предложения за висококачествени THCP продукти.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Prerolls Grape Ape, 5 % THCP, 1,5Г  • 18.40 лв.

  • Код на продукта: Prerolls Grape Ape
  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.