Prerolls Forbidden Fruit - Иновативен състав с 5% THCP

Представяме на вашето внимание новия ни иновативен продукт - Prerolls Forbidden Fruit с уникален съставот 5% THCP във всяка цигара. THCP, като канабиноид от ново поколение, предлага по-силно въздействие и по-мощен ефект в сравнение с обикновеното THC, което се дължи на уникалната си молекулярна структура с повече атоми на въглерод и водород. 

Включването на THCP в Prerolls Forbidden Fruit е проектирано да повиши качеството на вашето преживяване с канабиноиди.

Продуктът е изработен със строг контрол на качеството, гарантиращ чистотата и сила на съдържанието. Високото процентно съдържание на THCP осигурява уникален и интензивен психоактивен ефект. Нашите клиенти ценят дълготрайното и силно усещане за релаксация, което предоставя този продукт. 

Forbidden Fruit - Аромат и ефекти

Основната причина за силните ефекти на Prerolls Forbidden Fruit е уникалната комбинация между THCP с екстракта от ароматния сорт канабис Forbidden Fruit. Този индика доминантен хибрид е известен със своя сладък терпенов профил, който комбинира аромати на череша, бор, манго и маракуя.

Свежият и приятен вкус на Forbidden Fruit усилва цялостното удоволствие от употребата на нашите предварително свити цигари. Сортът е идеален за релаксиране и физическо отпускане, препоръчителен е за облекчаване на стрес и напрежение. 

Forbidden Fruit не само допринася за вкуса, но и обогатява терапевтичните свойства на цигарите. Този сорт е избран с цел да осигури едновременно успокояващ и стимулиращ ефект, което го прави подходящ за различни моменти от деня.

В онлайн магазин CBDClub.bg се стремим да предоставим разнообразие от висококачествени канабиноидни продукти. Нашите Prerolls Forbidden Fruit с 5% THCP са идеалният избор за тези, които искат да опитат силата на THCP в комбинация с неповторимите аромати на Forbidden Fruit.

Отпуснете се и се насладете на дълбоката релаксация, която предлагат нашите уникални THCP продукти.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Prerolls Forbidden Fruit, 5% THCP, 1,5Г  • 18.40 лв.

  • Код на продукта: Prerolls Forbidden Fruit, 5 % THCP, 1,5Г
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.