Открийте невероятно силните ефекти на THCP

Потопете се във вълнуващия свят на канабиноидите с последното попълнение в портфолиото на онлайн магазин CBDClub.bg - Prerolls Fruity Pebbles с 5% THCP.

Този продукт представлява революция в бранша благодарение на съдържанието си от 5% THCP - канабиноид от ново поколение, извлечен от канабиса. THCP е съединение, което се отличава със своята уникална структура и ефект, подобен на THC, но с доказано до 33 пъти по-силно действие. Това съединение има способността да се свързва с рецепторите на ендоканабиноидната система в тялото, като балансира важните процеси и предизвиква силно еуфорично усещане.

Съдържанието на 1,5 грама в предварително свитите цигари позволява лесно и бързо достигане до ефектите на THCP.

Тропически вкус и аромат с Fruity Pebbles

Насладете се на тропическия вкус и аромат на Fruity Pebbles с нашите свити цигари. Продуктът се отличава със своя специфичен терпенов профил, предлагайки съчетание от свежи плодови нотки.

Хибридният сорт Fruity Pebbles внася в този продукт освен неповторим вкус, така и ефект, който води до състояние на еуфория и помага за освобождаване от стреса и напрежението.

С THCP продуктите от CBDClub.bg, като Prerolls Fruity Pebbles с 5% THCP, ще усетите съвсем нови канабиноидни изживявания. Тази иновация е предназначена за хората, търсещи продукти с повишена мощ и дълбочина на ефекта.

В нашия онлайн магазин CBDClub.bg, предлагаме такива предварително свити цигари на специална цена, като по този начин ви даваме възможност да се докоснете до мощта на THCP главите и да изпитате уникалната комбинация от сила и аромат, която предлага Fruity Pebbles.

Не пропускайте шанса да опитате това ново изживяване и да откриете нови хоризонти в света на канабиноидите.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Prerolls Fruity Pebbles, 5% THCP, 1,5Г  • 18.40 лв.

  • Код на продукта: Prerolls Fruity Pebbles, 5 % THCP, 1,5Г
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.