Представяме ви нашето последно попълнение в асортимента - Скитълс THCP Пълнител, 1 мл.

Този уникален продукт осигурява качествени ефекти, внасяйки спокойствие и хармония във вашето ежедневие.

Релаксирайте със Zkittles THCP Пълнител

THCP Пълнителят Zkittles е нещо повече от обикновен канабиноиден продукт. Той е създаден от известния сорт Zkittlez, който се отличава със своя уникален аромат - микс от грозде, зелена ябълка и грейпфрут.

Този хибрид успокоява и освежава организма, благодарение на съдържанието си от 70% индика и 30% сатива. Въпреки ниското съдържание на THCP (5%), този пълнител осигурява умерено въздействие, без силни психоактивни реакции. Съдържанието на CBD обаче е 90% което прави продукта идеален за хора, търсещи спокойствие и релакс.

Ефектите са балансирани, без да предизвикват еуфория или тревожност.

Естествените Терпени и Тяхната Роля

Естествените терпени, които формират последните 5% от състава на Zkittles THCP Пълнител, играят ключова роля. Те не само подобряват аромата, но и усилват терапевтичните свойства на продукта.

Тези натурални съставки допринасят за по-пълното и обогатено усещане след употребата му. Терпените в този пълнител не просто добавят аромат, те са ключови за създаването на синергия между различните канабиноиди.  Освен това, терпените могат да подсилят релаксиращите и антистресови свойства на продукта, като по този начин допълват ефекта от THCP и CBD.

Те също играят важна роля в облекчаването на тревожността и подобряването на качеството на съня, като допринасят по-цялостно за здравословното състояние.

THCP продукти за по-спокойно ежедневие

Zkittles THCP Пълнител е част от нашата колекция от висококачествени THCP продукти, които са предназначени за хората, търсещи балансиран и здравословен начин на живот, намалявайки стреса и напрежението.

Тези продукти са произведени със строг контрол на качеството, което гарантира безопасност и ефикасност при употреба и ви позволява да управлявате своето състояние по естествен и здравословен начин.

Изберете качеството и иновацията със CBDClub.bg

В CBDClub.bg се грижим за вашето здраве и добро състояние. Zkittles THCP Пълнител е само един от начините, по които можем да ви помогнем да откриете равновесието и спокойствието, от което се нуждаете.

Разгледайте нашата гама от висококачествени канабиноидни продукти и направете своята поръчка от CBDClub.bg днес, за да преоткриете радостта от спокоен и уравновесен живот.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Скитълс (Zkittlez), THCP Пълнител, 1 МЛ  • 65.80 лв.

  • Код на продукта: Скитълс (Zkittlez), THCP Пълнител, 1 МЛ
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Възможни варианти