Ползите от Wormhole Jump (Lemon Haze)

Wormhole Jump (Lemon Haze) 12% HHC-P, Cannastra 1г-10г предлага един лесен и ефикасен начин да се докоснете до различни сортове канабис, обогатени с HHCP, както и до консумацията на цветове от сорта канабис Wormhole Jump.

Цветовете на този сорт предлагат едно наистина уникално изживяване, благодарение на силата на HHCP, като част от очакваните ефекти включват успокояване на ума и релаксиращо усещане, което преминава през цялото тяло и ви помага да освободите натрупания стрес.

HHCP е новосъздаден канабиноид, което бързо проби на пазара малко след своето създаване, като за разлика от CBD, THC и HHC, той не се извлича от конопени растения, а е изкуствено създаден в лаборатория. Въпреки това, ефектът му си остава един от най-мощните в света на канабиноидите.

Все още се правят изследвания за точния ефект от употребата на HHCP, но резултатите до сега показват, че има сходство между структурата на HHCP и HHC.

Най-предпочитаният метод за консумация на канабиса си остава свиването на цигари, в които да се съдържат малки парченца от конопените растения.

За любителите на кулинарнията, този продукт предлага и друга алтернатива за употреба, като можете да добавите част от цветовете му към рецепта за кекс или курабии, с което да направите сладкишите още по-специални.

Изпитайте ефектите от мощните канабиноиди със CBDClub.bg

Не се колебайте да изпитате ефектите от HHCP, като си поръчате Wormhole Jump (Lemon Haze) 12% HHC-P, Cannastra 1г-10г още сега от онлайн каталога на CBDClub.bg.

С него вие почти мигновено ще усетите чувство на спокойствие и релакс, и ще забравите за тежкото си натоварено ежедневие.

Ако пък искате, можете и да разгледате и останалите ни предложения за HHCP продукти в нашата богата селекция.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Wormhole Jump (Lemon Haze) 12% HHC-P, Cannastra 1г-10г  • 25.00 лв.

  • Код на продукта: Wormhole Jump
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Възможни варианти