Добре дошли в CBDClub.bg, където качеството и удовлетворението на клиентите са наш приоритет. Днес ви представяме нашата уникална оферта, която обещава да ви запознае с невероятните качества на THCV вейповете.

При покупка на три броя от нашите подбрани THCV продукти, получавате четвърти напълно безплатно!

В нашия асортимент ще откриете два изключителни вкуса: Papaya Punch и Berry Gelato, всеки с уникален профил и въздействие, гарантиращи незабравимо преживяване.

Papaya Punch

Papaya Punch предлага енергизиращо и стимулиращо усещане, което е идеално за деня. Съчетавайки сладък тропически вкус с аромати на папая, този сорт стимулира сетивата и увеличава креативността. Подходящ е за социални събития или когато се нуждаете от допълнително вдъхновение.

Този вейп е отличен избор за потребителите, които търсят да увеличат своята продуктивност и да подобрят настроението си. Неговият уникален тропически вкус стимулира сетивата, като предлага едно наистина неповторимо преживяване.

Подпомага улеснява общуването в социални ситуации, като премахва бариерите за открит диалог и споделяне на нови идеи.

Berry Gelato

Berry Gelato, също определен като сатива, привлича вниманието със своите уникални плодови аромати. С този сорт може да очаквате едно освежаващо и вдъхновяващо преживяване, което повишава енергията и насърчава социалните взаимодействия.

Идеален е за употреба през деня, както и за вечерни събирания, и може да помогне за облекчаване на стреса, докато същевременно ви държи активни и фокусирани към вашия дневен план. Berry Gelato предлага освежаващи и сладки нотки. Ягодовият му вкус носи спомени от детството и безгрижните моменти, като създава усещане за уют и наслада.

Сортът е отличен избор за потребители, търсещи да се освободят от напрежението и да внесат повече радост и цветове в ежедневието си.

Не пропускайте тази уникална оферта!

Не изпускайте шанса да се възползвате от нашата изключителна промоция и да добавите към вашата колекция два уникални THCV вейпове със страхотни вкусове.

Посетете онлайн каталога на CBDClub.bg и открийте разнообразието, което предлагаме. С нашата промоция 3+1 вие не само спестявате, но и се потапяте в света на качествените THCV продукти.

Не чакайте повече, направете своя избор сега и се насладете на изисканите вкусове и аромати, които предлагаме!

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

THCV Еднократен - 3 + 1 Подарък  • 207.30 лв.
  • 276.40 лв.

  • Код на продукта: THCV Еднократен - 3 + 1 Подарък
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.