Prerolls Lemon Diesel Lift 50% THCPO, 2Г



  • 24.00 лв.

  • Код на продукта: Prerolls Lemon Diesel Lift
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

В CBDClub.bg сме горди да ви представим нашата изключителна серия предварително свити цигари Prerolls Lemon Diesel Lift с 50% THCPO, 2Г.

Основната активна съставка в тези цигари е канабиноидът THCPO, който представлява съвременна лабораторна адаптация на THCP.

Превъзходството на THCPO идва от неговото значително по-дълготрайно действие в сравнение с THCP, което му придава изключителна ефективност и го прави идеален за дълги периоди на релаксация и наслада.

Какви са ефектите и ползите от THCPO

Ефектът от THCPO е изключително интензивен и силно психоактивен, което го прави подходящ за потребители с повече опит в употребата на канабиноиди.

Въпреки че може да бъде прекалено силен за начинаещи, за опитните ентусиасти THCPO предлага дълготрайно и привлекателно чувство на блаженство, щастие и еуфория. Тези характеристики правят канабиноида изключително популярен сред тези, които искат да усилят своето ежедневие с мощни и продължителни ефекти.

Освен че значително подобрява настроението, THCPO е известен със своята способност ефективно да намалява стреса и да облекчава симптомите на депресия.

Мнозина потребители откриват, че той помага в трудни моменти, като предоставя успокоение и отмора от ежедневните притеснения и напрежение. Това го прави не само инструмент за отдих, но и потенциална помощ при управлението на душевното здраве.

Тези цигари също така се отличават с уникалния аромат и вкус на сорта канабис Lemon Diesel, който е използван при тяхното производство. Lemon Diesel е хибриден сорт, резултат от кръстоската между California Sour и Lost Coast OG, и е известен със своя плодов и леко пиперлив вкус, както и със силните си релаксиращи ефекти.

Поръчайте Prerolls Lemon Diesel Lift от CBDClub.bg

Ако сте любител на плодовите вкусове с нотка пикантност и търсите интензивни усещания, предварително свитите цигари Prerolls Lemon Diesel Lift с 50% THCPO, 2Г са идеалният избор за вас.

Поръчайте от богатия асортимент на CBDClub.bg, за да изпитате техния неповторим вкус и аромат. Също така не пропускайте възможността да разгледате и другите ни предложения на THCPO продукти в нашия каталог.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение