Нашата най-нова промоция в онлайн магазина за канабиноидни продукти CBDClub.bg е насочена към всички, които обичат удобството и високото качество на THCP вейповете.

Специално за вас сме приготвили изключителна оферта: при покупка на три THCP вейпа, получавате четвърти напълно безплатно. Всички вейпове в промоцията се отличават със съдържание на 10% THCP, 82% CBG и 8% терпени, гарантиращи пълноценно изживяване с всяка дръпка.

Включените в промоцията сортове са Strawberry, OG Kush, Bubble Gum и White Widow, всеки с уникални характеристики и аромати.

Strawberry

Strawberry вейпът предлага ясен и изразителен вкус на свежи ягоди, което предоставя усещане за свежест и сладост след всяка дръпка. Вейпът е подходящ за употреба през целия ден, осигурявайки непрекъсната наслада от плодовия му аромат.

Неговата формула е разработена така, че да гарантира балансиран вкусов профил, който не става прекалено интензивен или натрапчив.

OG Kush

Този вейп се отличава със землистия си аромат, съчетаващ нюанси на бор и цитруси, което го прави предпочитан избор за ценителите на класическите канабис вкусове.

Сортът е известен със способността си да релаксира организма, благодарение на съчетанието от канабиноиди и терпени. Идеален е за употреба през вечерта, като помага за намаляването на стреса и при проблеми със съня. Вкусът му е дълбок и многослоен, предлагайки комплексно и задоволително изживяване.

Bubble Gum

Вейпът Bubble Gum предлага внимателно балансиран вкус, който копира класическия и утвърден аромат на дъвка. Този продукт е разработен с цел да предостави приятно усещане за сладост, без да бъде прекалено натрапчив.

Освен освежаващия си вкус, Bubble Gum стимулира сетивата, предлагайки релаксация и повишаване на настроението във всяка част от деня.

Съчетанието на терпени, което придава уникалния му аромат, е внимателно избрано, за да осигури богата вкусова палитра и дълготрайно удоволствие.

White Widow

White Widow вейпът се отличава с интензивен и обогатен профил, който съчетава свежестта на цитрусите с богати земни нотки. Този продукт е създаден по начин, по който да предложи мощно и запомнящо се изживяване, подчертавайки дълбоките си и сложни аромати.

Внимателният подбор на терпени прави White Widow предпочитан избор сред потребителите, търсещи интензивен и изразен вкус. Продуктът е разработен с акцент върху качеството, предлагайки впечатляващо и запомнящо се вейпинг изживяване, което се откроява сред останалите.

Не пропускайте възможността да обогатите своята колекция с нашите премиум THCP вейпове. Тази промоция е идеалната възможност да експериментирате с различни сортове и да откриете вашите нови любими вкусове. Посетете нашия онлайн магазин още сега и се възползвайте от това изключително предложение, докато продуктите са още налични.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

THCP dipods 0.5 МЛ - 3 + 1 Подарък  • 137.96 лв.
  • 183.96 лв.

  • Код на продукта: THCP dipods
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.