Търсите свеж и различен вкус за вашето вейп устройство? Нашият пълнител за вейп с аромат на зелена ябълка и THCB - 1 мл е точно това, което ви трябва.

Този продукт е най-новото попълнение в нашата гама от канабиноидни продукти и ще ви предостави уникално и освежаващо изживяване.

Вкус на зелена ябълка за освежаване на деня

Пълнителят съдържа терпени от сорта канабис Green Apple, които предлагат свеж вкус и аромат на зелена ябълка.

Тази комбинация ще освежи деня ви и ще ви помогне да се отпуснете и релаксирате. Само няколко дръпки от този пълнител са достатъчни, за да усетите приятно усещане на свежест и релаксация.

Уникалните свойства на THCB

THCB е нов канабиноид, който бързо набира популярност сред любителите на канабис. Той предлага уникално съчетание от ефектите на THC и CBD.

Първоначално ще почувствате физическа релаксация, типична за CBD, която ще ви помогне да се освободите от напрежението. След това ще изпитате психоактивните ефекти на THC, които ще ви осигурят еуфорично и приятно изживяване​​.

Ползи от употребата на THCB пълнител

Пълнителите с THCB предлагат множество предимства за потребителите. Те улесняват употребата на канабиноиди и предоставят възможност за персонализиране на дозата според вашите предпочитания и нужди.

Това ви дава възможност да следите колко от съединението приемате и по всяко време на деня да се насладите на неговите ефекти.

Ароматът на зелена ябълка прави този пълнител изключително приятен за употреба, превръщайки всяка вейпинг сесия в освежаващо и удовлетворяващо преживяване.

Защо да изберете онлайн магазин CBDClub.bg?

В онлайн магазин CBDClub.bg ще откриете богат избор от висококачествени THCB продукти, включително новите пълнители.

Поръчайте своя пълнител за вейп с аромат на зелена ябълка и THCB - 1 мл още днес и внесете свежест и удоволствие в ежедневието си. Преоткрийте радостта от вейпинга с нашите иновативни продукти и се насладете на уникални изживявания

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

THC-B Пълнител за Вейп - Green Apple, 1 МЛ  • 59.99 лв.

  • Код на продукта: THC-B Пълнител за Вейп - Green Apple
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.