Slurricane 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ от CBDClub.bg представлява еднократно използваемо вейп устройство, което съдържа дестилат с 96% концентрация на HHCP – нововъведение сред канабиноидите.

HHCP е създаден чрез хидрогениран процес на THCp, имитирайки неговата структура, като тя цели да достигне до ендоканабиноидната система в организма.

Тази система играе ключова роля в поддържането на баланса между ума и тялото, като канабиноидите спомагат за това, тялото да изпитва чувството за спокойствие, като в някои случаи те могат да предизвикат облекчение и лека еуфория.

Характеристики и ползи на Slurricane

В Slurricane 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ е включен и хибридният сорт Slurricane, който доминира с индика и е известен със своите успокояващи ефекти, което го прави особено предпочитан избор за консумация през вечерта, за облекчаване на стреса и тревожност.

Този продукт също така се отличава със своя специфичен мек и сладникав вкус и аромат. Той е оборудван с батерия с капацитет 350 mAh, осигуряваща поне 250 затягания на едно зареждане, и въпреки че може да се презарежда, не позволява замяна на течността вътре.

Поръчайте Slurricane 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ от CBDClub.bg

Ако търсите лесен и ефикасен начин да изпитате ефектите от употребата на HHCP, то тогава Slurricane 96% HHCP, Cannapuff, 1мл е перфектния продукт за вас.

Също така не пропускайте възможността да разгледате и останалите ни предложения за продукти, съдържащи HHCP, с които почти мигновено ще изпитате усещането за спокойствие и ще забравите за напрегнатото си ежедневие.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Slurricane 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ  • 67.10 лв.

  • Код на продукта: Slurricane 96% HHCP
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.