Raspberry Space Race, Пълнител 10% HHCP, 1 МЛ  • 62.00 лв.

  • Код на продукта: Raspberry Space Race, Пълнител 10% HHCP, 1 МЛ
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Възможни варианти

Достигнете нови нива на релаксация и удоволствие с пълнителя Raspberry Space Race, съдържащ 10% HHCP, достъпен в нашия онлайн магазин CBDClub.bg. Този пълнител удовлетворява не само със страхотния си вкус, но и със силните релаксиращи ефекти, които са възможни благодарение на най-новите научни изследвания в канабиноидната индустрия.

HHCP е революционен синтетичен канабиноид. Той е разработен лабораторно чрез сложни модификации на молекулата на HHC. Силата му е сравнима с тази на THCP, но се различава по времетраенето на ефектите.

Продуктите с HHCP се отличават с мощното си действие, което помага при тревожност, стрес и симптоми на депресивни състояния.

Вкусов профил и ползи от употребата на Raspberry Space Race

Raspberry Space Race е уникален хибриден сорт с изразен малинов аромат, който предлага една наистина освежаваща алтернатива на традиционните, по-остри канабис вкусове. Освен приятния си вкус и аромат, този сорт предлага и впечатляваща комбинация от релаксиращи и подобряващи настроението ефекти, което в съчетание с HHCP го прави уникален. Съдържанието на 10% HHCP в пълнителя усилва тези ефекти, осигурявайки бърза и ефикасна помощ при справяне с ежедневния стрес и умора.

Предложеният пълнител е проектиран да допринесе за значително подобрение на общото благосъстояние, като дава възможност на потребителите да изпитат продължително усещане за спокойствие.

Поръчайте вашата доза удоволствие днес от онлайн каталога на CBDClub.bg и изпитайте вълнуващите ефекти на HHCP с всяка дръпка. Нашите продукти са гаранция за качество и надеждност, предлагайки ви само най-доброто от света на канабиса.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение