Purple Urkle 96% HHCP, Cannapuff 1МЛ  • 67.10 лв.

  • Код на продукта: Purple Urkle 96% HHCP, Cannapuff 1МЛ
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Потопете се в света на канабиноидите с уникалния продукт Purple Urkle 96% HHCP, Cannapuff 1МЛ, който сега е достъпен в нашия онлайн магазин CBDClub.bg. Този иновативен продукт се отличава със своята висока концентрация от 96% HHCP дестилат.

HHCP представлява синтетично създаден канабиноид от ново поколение. Той е производен на HHC, като е с подобна структура и ефекти, но с добавена мощност и дълготрайно действие.

Предлаганите от нас HHCP продукти са специално създадени, за да донесат максимална наслада и ефективност от употребата. Свързването на HHCP с ендоканабиноидната система гарантира дълбоко релаксиращо усещане за тялото, а също така стимулира мозъчните функции, като по този начин се достига до изразено опияняващо действие.

Характеристики на сорта канабис Purple Urkle

Продуктът съдържа екстракт от известния сорт Purple Urkle, който се характеризира със своя сложен профил от аромати и вкусове.

Отглеждан от фенотипа на Mendocino Purps, този сорт е известен с нюансите си на горски плодове и прясно грозде, което прави вкуса му изключително многопластов. Ефектите от Purple Urkle са особено ценени заради тяхната способност да релаксират тялото и да подобряват качеството на съня, което прави този сорт изключително подходящ за облекчаване на симптомите на тревожност и депресия.

В нашия онлайн магазин CBDClub.bg предлагаме висококачествени HHCP продукти, които са специално проектирани да задоволят нуждите и предпочитанията на потребителите. Нашите еднократни вейп устройства са удобни за употреба по всяко време от деня. Тези устройства са предварително заредени и не се налага да ги презареждате допълнително, като същевременно предлагат една от най-ефективните и приятни форми за прием на канабис.

Разгледайте нашия богат асортимент от продукти с канабиноиди и направете своя избор, за да се насладите на страхотни ефекти и ползи, които тези продукти предлагат.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение