В CBDClub.bg вече можете да се възползвате от ексклузивната ни промоция, която е идеална за всички ценители на  висококачествените THCP продукти.

Предлагаме пакет от три различни сорта THCP глави, които може да закупите на значително намалена цена – с 23% по-евтино, отколкото ако ги закупите поотделно. Този пакет включва сортовете Amnesia, Jack Herer, и Northern Light, всеки с уникални характеристики и концентрация на THCP. Тази промоция представлява страхотна възможност за любителите на канабиноидите да разнообразят с продукти от висок клас.

Amnesia

Amnesia с 10% THCP предлага силно психоактивно изживяване, характеризиращо се със силен ефект, който стимулира креативността освежaва ума. Този сорт е идеален за употреба през деня, тъй като повишава значително настроението и води до подобрени социални контакти.

Amnesia е известен със своя свеж и силен аромат, с цитрусови нотки и пикантни акценти. Сортът е перфектен за хората, които искат да повишат мотивацията и енергията си.

Jack Herer

Този сорт съдържа 15% THCP в състава си и е известен със своите балансирани и енергизиращи ефекти, което го прави подходящ както за дневна, така и за вечерна употреба. Кръстен е на известния активист за легализацията на канабиса Джак Херер и се отличава с уникалия си аромат с цитрусови и смолисти нотки. Jack Herer стимулира творческите идеи и значително подобрява настроението, както и доставя прилив на енергия.

Northern Light

Northern Light е известен сорт, съдържащ 5% THCP,  който предлага мощно отпускащо действие, което го прави идеален за употреба късно вечерта след тежък и изморителен ден. Успешно се бори със стреса.

Сортът носи чувство на спокойствие и уют след употреба, като за това допринася и страхотният му землист и сладникав вкус. Този сорт е особено ценен заради способността му да помага при безсъние и болки.

Не пропускайте тази уникална възможност да добавите невероятните сортове към колекцията си.

Закупувайки нашия промоционален пакет, вие не само спестявате, но и се потапяте в разнообразието от вкусове и аромати, които Amnesia, Jack Herer и Northern Light предлагат. Всеки сорт е внимателно избран, за да предостави уникално и незабравимо преживяване.

Побързайте, предложението е валидно, докато продуктите са налични!

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Промо Пакет 3 x 1Г - Jack Herer, Amnesia, Northern Light  • 59.90 лв.
  • 78.00 лв.

  • Код на продукта: Jack Herer, Amnesia, Northern Light
  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.