10% HHCP пълнител 1мл от Mango Exploration - Нов начин за употреба на канабиноиди

От CBDClub.bg разбираме вашето желание за нови и уникални продукти, които да обогатят вашето ежедневие.

Сред тях се откроява изключителният 10% HHCP Пълнител 1мл от Mango Exploration, който представя революционен подход към консумацията на канабиноиди.

HHCP и неговите ефекти

HHCP е иновативен канабиноид, получен чрез лабораторен процес на хидрогениране на THCp, който не се извлича директно от канабисовите растения. Това го прави уникален сред другите канабиноиди, като предлага ефекти, сходни с тези на HHC, но много по-мощни и продължителни, благодарение на своето синтетично производство.

Изследванията показват, че HHCP притежава силен психостимулиращ ефект, като в същото време допринася за еуфория и релаксация на тялото.

Тези свойства са резултат от взаимодействието на HHCP с CB1 рецепторите на ендоканабиноидната система.

Mango Exploration и екстракт с вкус на манго

Пълнителят от Mango Exploration съдържа 10% HHCP дестилат, което е напълно достатъчно за силно и продължително изживяване на ефектите от канабиноида.

Тези мощни ефекти на продукта се допълват от екстракта с вкус на манго, който внася уникално усещане за всеки потребител. Вкусът на манго е обогатен с присъствието на доминиращия терпен мирцен, който добавя още по-богат и завладяващ аромат към всяка доза.

Онлайн магазин CBDClub.bg предлага този продукт под формата на пълнител за вейп, удобен за непосредствена употреба.

Съдържанието от 1мл предлага възможност за продължително използване според индивидуалните предпочитания.

Разгледайте богатия асортимент от HHCP вейпове в CBDClub.bg

В портфолиото на CBDClub.bg ще откриете широка гама от продукти с HHCP, включително и иновативния 10% HHCP Пълнител 1мл от Mango Exploration.

Ние сме ангажирани с предоставянето на висококачествени и разнообразни варианти, които да отговорят на всяко ваше желание и нужда.

Разгледайте нашата селекция и изберете своя идеален продукт, който да ви донесе нови уникални преживявания с канабиноиди.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Mango Exploration, 10% HHCP Пълнител 1 МЛ  • 62.00 лв.

  • Код на продукта: Mango Exploration, 10% HHCP Пълнител 1 МЛ
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Възможни варианти