Тези лакомства са специално създадени, за да предоставят на вашето куче всички необходими хранителни вещества, докато същевременно му предлагат вкусно удоволствие.

Съчетанието на свежо месо от есетра, хайвер и други качествени съставки гарантира, че вашият любимец ще получи всичко необходимо за по-здравословен живот.

Богат на хранителни вещества

Съставът на тези лакомства е избран така, че да предостави на вашето куче балансирана диета. От свежото месо от есетра до конопеното масло, всяка съставка е добавена с цел да поддържа здравината и благосъстоянието на вашето куче.

Конопеното брашно и масло добавят допълнителни ползи, като подпомагат обмяната на веществата и поддържат кожата и косъма здрави.

Лесен за приемане

Тези лакомства са формулирани така, че да бъдат лесни за приемане от кучетата, като същевременно предоставят всички необходими хранителни вещества. Начинът на употреба е прост и удобен, като се взимат под внимание активността и теглото на вашето куче.

Редовното им приемане ще допринесе за доброто здраве и настроение на вашия четириног приятел.

Съхранение и грижа

Важно е да се съхраняват на сухо и проветриво място, далеч от пряка слънчева светлина. Съхранявайте ги така, че да са недостъпни за гризачи и насекоми.

Винаги осигурявайте на вашето куче достъп до прясна вода, когато му предлагате тези лакомства.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Лакомства за кучета с Коноп - 0.5 кг  • 28.00 лв.

  • Код на продукта: product_293
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.