Лакомства за кучета с Коноп - 0.5 кг  • 28.00 лв.

  • Код на продукта: product_293
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Тези лакомства са специално създадени, за да предоставят на вашето куче всички необходими хранителни вещества, докато същевременно му предлагат вкусно удоволствие.

Съчетанието на свежо месо от есетра, хайвер и други качествени съставки гарантира, че вашият любимец ще получи всичко необходимо за по-здравословен живот.

Богат на хранителни вещества

Съставът на тези лакомства е избран така, че да предостави на вашето куче балансирана диета. От свежото месо от есетра до конопеното масло, всяка съставка е добавена с цел да поддържа здравината и благосъстоянието на вашето куче.

Конопеното брашно и масло добавят допълнителни ползи, като подпомагат обмяната на веществата и поддържат кожата и косъма здрави.

Лесен за приемане

Тези лакомства са формулирани така, че да бъдат лесни за приемане от кучетата, като същевременно предоставят всички необходими хранителни вещества. Начинът на употреба е прост и удобен, като се взимат под внимание активността и теглото на вашето куче.

Редовното им приемане ще допринесе за доброто здраве и настроение на вашия четириног приятел.

Съхранение и грижа

Важно е да се съхраняват на сухо и проветриво място, далеч от пряка слънчева светлина. Съхранявайте ги така, че да са недостъпни за гризачи и насекоми.

Винаги осигурявайте на вашето куче достъп до прясна вода, когато му предлагате тези лакомства.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение