Kush Mintz е висококачествена течност за електронна цигара, съдържаща THCB, с концентрация от 1500 мг в бутилка от 10 мл. Тази течност е създадена за тези, които търсят уникално изживяване и релаксация чрез вейпинг.

Уникален състав и ползи от THCB

THCB е съединение, което предлага множество ползи за потребителите. Това ново и иновативно канабиноидно съединение е известно със своите релаксиращи и успокояващи свойства, които могат да помогнат за намаляване на стреса и тревожността.

Течността за електронна цигара Kush Mintz е идеална за тези, които търсят балансиран ефект, съчетаващ релаксация и енергичност.

THCB е предпочитан избор за тези, които искат да се възползват от терапевтичните ефекти на канабиноидите без психоактивните ефекти, свързани с други съединения като THC.

Тази течност е създадена с висококачествени съставки, които гарантират чист и автентичен вкус при всяко вдишване.

Вкусови качества и употреба

Kush Mintz предлага освежаващ и уникален вкус, който комбинира ментови нотки с класическите аромати на Kush.

Този вкус е популярен сред вейпърите, които предпочитат свежи и интензивни аромати. Течността е лесна за употреба и е съвместима с всички стандартни електронни цигари и вейп устройства.

За оптимални резултати, препоръчително е да се използва подходящо вейп устройство, което може да предостави равномерно нагряване и пълно извличане на ароматите.

С концентрация от 1500 мг THCB, тази течност е силно ефективна и изисква по-малки дози за постигане на желаните ефекти.

Поръчайте Kush Mintz от CBDClub.bg

Онлайн магазин CBDClub.bg предлага широка гама от висококачествени THC-B продукти, като Kush Mintz, които са специално подбрани за да удовлетворят нуждите на всеки потребител.

Винаги можете да разчитате на надеждност и качество при всяка покупка от този утвърден източник на CBD и канабиноидни продукти.

Не забравяйте и да рагледате другите ни предложения за THCB продукти, с които да навлезете в света на мощните канабиноиди.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Kush Mintz, Течност за Електронна Цигара, THCB, 1500МГ, 10 МЛ  • 59.99 лв.

  • Код на продукта: Kush Mintz THCB
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.