HHCPO Pinacolada, Пълнител за Вейп, 10% HHCPO, 1 мл  • 59.99 лв.

  • Код на продукта: HHCPO Pinacolada, Пълнител за Вейп, 10% HHCPO, 1 мл
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Възможни варианти

Пълнителят за вейп Catline Pinacolada, наличен в онлайн магазин CBDClub.bg, предлага уникално изживяване с комбинацията от 10% HHCPO и изтънчения вкус на Pinacolada.

Този продукт е идеален за любителите на презаредимите вейп устройства, които търсят нови вкусове и ефективни канабиноиди.

HHCPO: Мощен и дълготраен канабиноид

HHCPO е ацетилирана версия на HHCP, като предлага по-мощни и дълготрайни ефекти. Този канабиноид оказва силно влияние върху психиката, създавайки приятни и релаксиращи усещания, които са перфектни след дълъг и напрегнат ден.

Включването на HHCPO продукти във вашата рутина може значително да подобри концентрацията, да подпомогне качеството на съня, както и да намали стреса и напрежението.

Също така, HHCPO притежава болкоуспокояващи и противовъзпалителни свойства, които допълнително усилват ползите му за тялото и ума.

За тези, които търсят баланс между психическо и физическо здраве, пълнителят за вейп Catline Pinacolada е отличен избор.

Вкус и ефекти на сорта Pinacolada

Сортът Pinacolada, включен в този пълнител, е хибриден сорт канабис с високо съдържание на CBD. Неговият вкус е изключително деликатен и сладък, като съчетава аромати на ананас и кокосово мляко. Тази комбинация създава приятно летно изживяване, което е идеално за любителите на сладките и приятни вкусове.

Терпените, извлечени от сорта Pinacolada, допринасят за уникалния вкус на продукта и предлагат еуфорично усещане, повишаване на настроението и релаксиращо чувство, което го прави идеален за всеки любител на интензивините вкусове и успокояващите ефекти.

Защо да изберете Catline Pinacolada от онлайн магазин CBDClub.bg

В специализирания ни онлайн магазин CBDClub.bg предлагаме голямо разнообразие от HHCPO продукти, включително и уникалния пълнител за вейп Catline Pinacolada.

При нас ще откриете само висококачествени продукти, които са специално подбрани за да удовлетворят всички ваши нужди.

Поръчайте пълнител за вейп Catline Pinacolada и се насладете на нови вкусове и усещания, които ще ви помогнат да се отпуснете и да се справите с ежедневния стрес.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение