HHCPO Cola, Пълнител за Вейп, 10% HHCPO, 1 мл  • 59.99 лв.

  • Код на продукта: HHCPO Cola, Пълнител за Вейп, 10% HHCPO, 1 мл
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Възможни варианти

В CBDClub.bg ще откриете Пълнителя за Вейп Catline Cola, който съдържа 10% HHCPO и 1 мл обем. Този продукт е обогатен с канабиноидът HHCPO - мощна ацетилирана версия на HHCP, която осигурява продължителни и интензивни ефекти.

Неговата уникалност се допълва от CRD CBD, ултра-рафиниран екстракт без THC, който допринася за дълбок релакс и спокойствие. Този вейп пълнител е идеален за всеки тип презареждащо се вейп устройство и гарантира изключително изживяване след употреба.

Интензивни ефекти и наситени вкусови нюанси

HHCPO продуктите от онлайн магазин CBDClub.bg са известни със своите силни психоактивни ефекти, които спомагат и за релаксация на тялото. Пълнителят Catline Cola не е изключение. Съдържанието на канабиноид HHCPO гарантира дълготраен стимул и физическо отпускане. Към тези ефекти се добавят и високи концентрации на други канабиноиди в CRD CBD, които подобряват усещането за релакс.

Вкусът на Catline Cola е обогатен с терпени от канабис сорта Cola, които осигуряват наситен вкус и уникален аромат. Тези съставки съчетават свежестта и интензивността, което прави употребата на този вейп пълнител истинско удоволствие за сетивата.

Възможността за лесна употреба чрез презаредими устройства прави нашите HHCPO продукти изключително популярни сред потребителите, които търсят качество и мощно действие.

Опитайте нещо ново и вълнуващо с пълнителя за вейпове Catline Cola, 10% HHCPO, 1 мл, предлаган ексклузивно в онлайн платформата на CBDClub.bg. Тази комбинация от мощни канабиноиди и вкусови нюанси е идеална за вечерното отпускане и гарантира качествен и спокоен сън. Отдайте се на мощното действие и уникални вкусове, предлагани в нашия магазин.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение