HHCPO Cherry, Пълнител за Вейп, 10% HHCPO, 1 мл  • 59.99 лв.

  • Код на продукта: HHCPO Cherry, Пълнител за Вейп, 10% HHCPO, 1 мл
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Възможни варианти

Най-новото предложение в онлайн платформата на CBDClub.bg - Пълнителят за вейп Cherry обещава както страхотен вкус и аромат, така и изключително действие, благодарение на високото си съдържание на HHCPO.

Пълнителят за вейп "Catline Cherry" съдържа 10% HHCPO — ацетилирана версия на канабиноида HHCP. Тази уникална формула усилва ефектите спрямо обикновения HHCP, като предлага още по-силно релаксиращо действие и повишаване на настроението.

Употребата на този продукт води до еуфория и значително облекчаване на стреса и напрежението.

Вкусови характеристики и терапевтични предимства

Catline Cherry привлича с чистия си и свеж черешов вкус, обогатен с леки дизелови нотки, което добавя дълбочина на аромата. Терпените, извлечени от сорта канабис "Cherry", са отговорни за богатия му вкус и аромат, които този пълнител предлага.

Освен неповторимите си вкусови качества, Catline Cherry допринася и за облекчаване на симптоми на тревожност, депресия и други психически неразположения.

HHCPO продуктите като този предоставят не само отлично качество на аромати и вкусове, но и гарантират силно терапевтично действие.

Изборът на такъв пълнител за вейп е идеален за всеки, търсещ дълготрайно спокойствие и бързо облекчение след напрегнат ден.

Насладете се на приятните емоции с пълнителите за вейп от онлайн магазин CBDClub.bg, които са специално разработени да отговорят на високите изисквания за качество и ефективност.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение