HHCPO Bubble Gum, Пълнител за Вейп, 10% HHCPO, 1 мл  • 59.99 лв.

  • Код на продукта: HHCPO Bubble Gum, Пълнител за Вейп, 10% HHCPO, 1 мл
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Възможни варианти

Ако търсите иновативен пълнител за вашия вейп, не пропускайте Bubble Gum - HHCPO пълнител с 10% HHCPO съдържание и 1 мл течност.

Този уникален продукт предлага интензивен вкус и дълготрайни ефекти, които се дължат на мощния канабиноид HHCPO.

HHCPO е форма на HHCP, в която е добавена ацетилова група, чиито ефекти са сходни, но по-интензивни и продължителни.

Ефекти и ползи от канабиноида HHCPO

HHCPO е мощен канабиноид, познат със своите опияняващи и релаксиращи свойства. Продуктът е създаден, за да облекчава стреса и да подобрява настроението, като същевременно предлага противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства.

Уникалният HHCPO профил помага за отпускане на ума и тялото, справяне с тревожността и повишаване на фокуса и продуктивността.

Ако ежедневието ви често е напрегнато, тези ефекти могат да ви помогнат да останете по-концентрирани и мотивирани през целия ден.

Сортът Bubble Gum и неговите качества

Вейп пълнителят Bubble Gum с HHCPO съчетава всички предимства на канабиноида с вкуса и аромата на популярния сорт канабис. Сортът Bubble Gum е хибрид с доминираща индика, известен със своите приятни, сладки аромати и характерен флорален вкус.

Този сорт не само повишава настроението и намалява стреса, но и действа като естествен стимулант за мотивация и продуктивност.

Изпробвайте уникалния пълнител за вейп Bubble Gum, който комбинира мощните ефекти на HHCPO с ободряващия и сладък вкус на сорта Bubble Gum. Посетете нашия онлайн магазин CBDClub.bg, за да разгледате този и други HHCPO продукти, подходящи за всеки любител на канабиноиди.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение