HHCPO Banana, Пълнител за Вейп, 10% HHCPO, 1 мл  • 59.99 лв.

  • Код на продукта: HHCPO Banana, Пълнител за Вейп, 10% HHCPO, 1 мл
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Възможни варианти

Вейп пълнителят Catline Banana, съдържащ 10% HHCPO и 1 мл течност е идеалният избор за всеки, който иска да опита нещо ново и различно.

Комбинирайки ефективните свойства на HHCPO с вкусовете и ароматите на сорта канабис Banana, този продукт предоставя дълготрайни и мощни ефекти, съчетани с приятен сладък вкус.

Предимства на HHCPO и ефектите му върху тялото

Основният канабиноид в този пълнител за вейп е HHCPO - уникална версия на HHCP, обогатена с ацетилова група, която прави ефектите му още по-интензивни и дълготрайни. Употребата на този канабиноид ще ви осигури приятна релаксация на ума и тялото, както и бързо облекчение на стреса и напрежението след дълъг ден.

HHCPO подпомага и заспиването, като намалява нивата на тревожност и създава усещане за спокойствие.

HHCPO също е известен със своите противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства, които могат да помогнат при хронична болка или възпаления.

Благодарение на способността си да подобрява настроението, този канабиноид може да бъде полезен и при намаляване на тревожност и депресия.

Сортът канабис Banana - сладък вкус и наситен аромат

Сортът канабис Banana придава на този HHCPO продукт характерен сладък аромат и вкус, подобрявайки общото преживяване от използването на пълнителя. Това прави Catline Banana перфектен за всеки, който иска да изпробва мощните ефекти на канабиноидите, съчетани с приятни вкусове и аромати.

Сортът канабис Banana предоставя не само сладък вкус, но и приятен наситен аромат, което прави вейп пълнителя много приятен за употреба.

Терпеновият профил на този сорт включва нотки на банан и други плодови аромати, което допринася за пълното удоволствие от вейпинга. Освен това, съдържанието му на канабиноиди стимулира фокуса и мотивацията, като същевременно поддържа чувството за спокойствие. Уникалната комбинация от вкусове и ефекти прави този пълнител отличен избор за всеки ценител на наситените и ободряващи преживявания.

Поръчайте Catline Banana, 10% HHCPO, от каталога на онлайн магазин CBDClub.bg и се насладете на разнообразието от HHCPO продукти, които ще ви помогнат да релаксирате и да поддържате баланс в напрегнатото ежедневие.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение