Goji OG, 50% HHCP, Canapuff 1г е иновативен продукт, който комбинира мощния канабиноид HHCP и ароматния канабис сорт Goji OG. Това уникално съчетание предлага изключително интензивно преживяване, което обединява терапевтичните ефекти на HHCP със завладяващите аромати на Goji OG.

Той е идеален за тези, които търсят разнообразие и нови усещания, свързани с канабис.

Запознайте се с HHCP - Новият канабиноид на сцената

HHCP е нов канабиноид, който се отличава със своето силно психоактивно действие. Разработен е чрез хидрогениране на THCP, като по този начин се увеличава неговата стабилност, а ефектите са много по-силни и продължителни. Въпреки че HHCP е лабораторно създаден, той продължава да предизвиква интерес сред изследователи и потребители заради своите многобройни и разнообразни ефекти.

В нашия онлайн магазин CBDClub.bg, ние предлагаме разнообразие от HHCP продукти, които са идеални за любителите на канабиноидите, търсещи нови и интригуващи преживявания.

Goji OG - Хибриден сорт с неповторим вкус

Goji OG е хибриден сорт канабис с доминираща сатива. Известен е с уникалния си вкус и аромат на червена ягода, черна череша и хавайски пунш и Сладък корен. Goji OG от Canapuff ефикасно облекчава стреса и тревожността и подобрява качеството на съня, благодарение на добавения в състава си 50% HHCP дестилат.

Този продукт е идеален за тези, които освен мощните ефекти на канабиноида, желаят и страхотна комбинация от аромати.

Приложение и начини на употреба на Canapuff Goji OG 50% HHCP

Сортът Goji OG може да бъде консумиран по различни начини - да се пуши като цигара или да се приготви в кекс или други печива.

Това ви дава свободата да използвате продукта по начина, който най-много ви харесва, като същевременно се възползвате от всички ползи на HHCP и Goji OG.

Присъединете се към света на модерните канабиноиди с CBDClub.bg. Canapuff Goji OG, 50% HHCP, 1Г е само един от многото продукти, които предлагаме, с които можете да обогатите ежедневието си и да намерите своето идеално равновесие между психичното и физическото си състояние.

Разгледайте нашето портфолио и изберете най-подходящия за вас продукт днес.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Goji OG, 50% HHCP, Canapuff 1г - 10г  • 20.80 лв.

  • Код на продукта: Goji OG, 50% HHCP, 1г
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Възможни варианти