Запознайте се със силата на Forbidden Guava

Forbidden Guava е хибрид, резултат от смесицата между Stardawg и Afghani Indica, като в състава си, то съчетава 14% сатива и 86% индика.

Сативата, която се съдържа в продукта, допринася за повишаване на енергията и настроението, докато преобладаващата индика предлага дълбоко успокояване и облекчение, в случай че изпитвате каквато и да е болка.

Особеностите на този продукт включват високото съдържание на мирцен и линалоол.

Мирценът е известен със своите земни и мускусни нотки, които придават на Forbidden Guava дълбок и завладяващ аромат. От друга страна, линалоолът добавя свежи и цветни тонове към ароматния профил на Forbidden Guava.

HHCP - ключът към интензивната релаксация

HHCP е ключовата съставка в този продукт. Изкуствено произведен, HHCP се получава чрез хидрогениране на THCp и предлага ефекти, подобни на тези на THC.

Въпреки че HHCP е открит наскоро и все още се изследва, известно е, че този канабиноид принадлежи към групата с високо психоактивно действие.

Потребителите могат да очакват интензивна телесна релаксация, намаляване на стреса и тревожността, повишаване на апетита, подобрение на настроението и силно чувство на еуфория след консумацията на Forbidden Guava.

Forbidden Guava съдържа между 20 и 25% THC и е изключително подходящ за хора, които използват канабис за медицински цели, особено за облекчаване на симптоми като тревожност, стрес и безсъние.

Въпреки това е важно да се отбележи, че без значение от ползите, които този продукт предоставя, употребата му трябва да бъде внимателна и не бива да се надвишава препоръчаното количество.

Затова винаги, преди да използвате които и да е продукт съдържащ HHCP или който и да е друг канабидоид, четете и следвайте внимателно указанията и начина за употреба на продукта.

CBDClub.bg - вашият източник на качествени канабиноиди

Мисията на CBDClub.bg е да осигури на свойте клиенти най-висококачествените и безопасни канабиноидни изделия, които гарантират пълноценни изживявания.

Не само, че Forbidden Guava предлага невиждана досега комбинация от аромат и ефективност, но също така е представител на новата вълна иновации в канабиноидната индустрия.

Пазаруването в онлайн магазина на CBDClub.bg е лесно и удобно. С няколко клика, можете да поръчате Forbidden Guava и да го получите директно до вашия дом.

Открийте магията на Forbidden Guava от CBDClub.bg и се потопете в света на качествените канабиноидни изживявания! Също така не забравяйте да разгледате и останалите ни HHCP продукти, както и предложенията ни за продукти с различни видове канабидоиди.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Forbidden Guava, 50% HHCP, Canapuff 1г  • 20.80 лв.

  • Код на продукта: Forbidden Guava, 50% HHCP
  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.