OG Kush - Идеален баланс между THCP и CBD

Еднократният вейп OG Kush съдържа 5% THCP и 95% CBD, предлагайки уникално съчетание, което осигурява леко и успокояващо действие. Този продукт е разработен с цел да предостави ползите от канабиноидите, като същевременно минимизира риска от нежелани психоактивни ефекти.

THCP, като съставка с подобно на THC действие, но в малки количества, предлага леко усещане за релаксация, без да води до параноя или тревожност.

От друга страна, високото съдържание на CBD в продукта подпомага болкоуспокояващото и релаксиращо действие, като помага на организма да се балансира и да се освободи от стреса.

Уникалният вкус и аромат на OG Kush

OG Kush е резултат от култивирането на Chemdawg, Lemon Thai и Pakistan Kush. Тази комбинация допринася за неговия характерен пикантен вкус. Съставът на хибрида е с преобладаваща индика (75%) и допълваща сатива (25%), ,което го прави идеален за употреба в следобедните и вечерните часове, когато имате нужда да релаксирате и да се отпуснете след тежък ден.

Ароматът на OG Kush е съчетание от цитрус и бор, което създава уникален вкус и допринася за общото усещане за удовлетворение и спокойствие при употреба.

Този вейп предлага изтънчено съчетание, което едновременно стимулира и успокоява сетивата. Неговият ароматен профил е особено подходящ за ценители, които търсят нещо повече от обикновена употреба на вейп.

Нежните цитрусови нюанси и боровата свежест са идеални за моментите, когато искате да се откъснете от забързаното ежедневие и да се отдадете на спокойствието.

Предимства на употребата на OG Kush вейп

Еднократният OG Kush вейп е идеален за релаксация и отстраняване на стреса. Неговата формула осигурява лек и приятен начин да поглезите тялото и ума си след дълъг работен ден.

Продуктът е удобен за употреба, не изисква допълнително оборудване и е подходящ за възрастни над 18 години.

Употребата на OG Kush може да донесе значително облекчение в моменти на стрес и напрежение, предлагайки естествен и безопасен начин за възстановяване на вътрешния баланс. Този продукт е особено подходящ за хора, които водят забързан начин на живот и търсят бърз и ефективен начин за отпускане. Освен това, OG Kush е отличен избор за тези, които предпочитат продукти с минимални психоактивни ефекти, но искат да се насладят на ползите от канабиноидите.

Подходящ е също така и за медитативни практики или леки физически активности, където спокойствието и фокусът са от ключово значение.

Поръчайте от онлайн магазин CBDClub.bg и открийте страхотните ефекти на OG Kush, съчетаващ в себе си качествата на THCP и CBD.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Еднократен вейп – OG Kush с THCP, 1 мл  • 62.00 лв.

  • Код на продукта: product_275
  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.