Double Bubble OG 96% HHCP е уникален синтез, който обещава не само моменти на наслада, но и дълбоко усещане за релаксация и спокойствие.

Със своите 96% HHCP, Double Bubble OG предлага един от най-мощните и чисти канабиноидни изживявания, достъпни днес.

Този продукт е идеален за тези, които искат да изследват по-дълбоките и интензивни аспекти на канабиса, като същевременно се наслаждават на изтънчения и познат вкус на класическия Bubble Gum сорт.

В CBDClub.bg, ние сме ангажирани да предоставяме само най-висококачествените продукти на нашите клиенти.

Double Bubble OG 96% HHCP е произведен с най-високи стандарти за качество и чистота, осигурявайки, че получавате най-доброто от това, което канабисът може да предложи.

Характеристики и предимства на Double Bubble OG 96% HHCP

Double Bubble OG представлява едно изключително пътешествие в света на хибридните сортове, произхождащо от знаменития Bubble Gum.

Този сорт е известен със своя неповторим аромат, който напомня на сладка розова дъвка, и предлага едно наистина уникално усещане за всеки ценител.

Съдържанието на 96% HHCP в Double Bubble OG е ключовата характеристика, която го отличава. HHCP е иновативен синтетичен канабиноид, който не само имитира ефектите на HHC, но ги увеличава многократно.

Тази мощна концентрация позволява на потребителите да изпитат едно по-силно и продължително психоактивно въздействие, което може да бъде изключително полезно за хора, изпитващи симптоми на депресия, тревожност или страдащи от безсъние.

Освен това, уникалната формула на Double Bubble OG позволява на потребителите да усетят по-дълбоко релаксиращи ефекти, подобрявайки общото качество на живот и ежедневие.

Използване и поддръжка

Double Bubble OG 96% HHCP, Canapuff 1МЛ преработва традиционната концепция за вейп устройства, като въвежда висококачествен дизайн и удобство в употреба.

Това презаредимо устройство е създадено с цел да осигури максимално удобство на потребителите, позволявайки им лесен достъп до ексклузивната комбинация от HHCP и терпени, извлечени от висококачествени сортове канабис.

Устройството може да се презарежда с кабел, което гарантира, че ще продължи да работи до изчерпването на течността.

Този метод на консумация е идеален за тези, които предпочитат да имат пълен контрол над количеството и честотата на употребата на своя продукт.

Посетете нашия сайт CBDClub.bg и разгледайте широката гама от висококачествени HHCP продукти, които предлагаме. Нашата цел е да осигурим на клиентите разнообразие от избори, което отговаря на техните индивидуални потребности и предпочитания.

sasho545 - 22 Jan, 2024

Верно тва HHCP е супер силно и с много продължително действие, аз първия път щях да се гътна, а пуша от години :D 4-5 дръпки макс, че иначе после... :D

5/5
Напишете мнение

Double Bubble OG 96% HHCP, Canapuff 1МЛ  • 67.00 лв.

  • Код на продукта: Double Bubble OG 96% HHCP
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.