DisPod – Alien OG THCP 0.5МЛ  • 45.99 лв.

  • Код на продукта: Alien OG THCP 0.5МЛ
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Онлайн магазин CBDClub.bg представя Alien OG THCP 1МЛ -  еднократно вейп устройство от иновативната серия DisPod.  Продуктът съдържа 82% CBD, 10% THCP и 8% терпени, като по този начин осигурява уникално съчетание от ползи - релаксация, благодарение на CBD, и интензивно еуфорично усещане, дължащо се на THCP.

THCP вейповете от CBDClub.bg са идеални за тези, които търсят нов и модерен подход към консумацията на канабиноиди.

Alien OG – Хибрид с незабравим аромат и ефект

Alien OG е престижен хибриден сорт, получен от кръстоската на Tahoe OG и Alien Kush, популярен сред сърфистите в Калифорнийския залив.

Отличава се със своите специфични аромати на лимон и бор, които придават на продукта изключителна свежест. Ефектите от употребата на този сорт са опияняващи и релаксиращи, както и доста интензивни, което прави продукта подходящ за опитни потребители.

Въпреки това, комбинацията с CBD в Alien OG THCP 1МЛ помага за балансиране на ефектите, правейки го подходящ и за начинаещи при умерена употреба.

Открийте разнообразие от THCP вейп устройства

В онлайн магазин CBDClub.bg можете да откриете широка гама от качествени THCP продукти, включително и THCP вейпове като Alien OG THCP 1МЛ. Нашият магазин предлага удобен и лесен начин за поръчка на висококачествени продукти, създадени с цел да задоволят всички ваши предпочитания и нужди.

Всеки продукт е внимателно избран и тестван, за да гарантира най-доброто качество и ефективност.

Предлагаме на нашите клиенти възможността да избират между различни варианти на THCP продукти, като всяко едно устройство е проектирано да бъде удобно и лесно за употреба. Така можете да контролирате своята употреба и да си доставите точната нужна доза според вашите индивидуални предпочитания.

Изберете Alien OG THCP 1МЛ от каталога на CBDClub.bg за едно незабравимо и качествено преживяване с канабиноидите. С нашия лесен за навигация уебсайт, вие можете лесно и бързо да направите вашата поръчка, като се насладите на бърза доставка до дома си.

mario.k - 15 Jan, 2024

тия вейпчета пръскат, разцепват ти главата ама ако сте на работа на другия ден внимавайте :D събуждаш се сутринта и още не те пуска баси :D тъй че уикендите най-добре

5/5
Напишете мнение