Открийте уникалните и мощни свойства на THCP с един от най-новите продукти в онлайн каталога на CBDClub.bg - Цвят Tangie Banana 50% THCP, CanaPuff 1Г.

Тази опаковка съдържа 50% THCP дестилат, добавен към произведените от индустриален коноп качествени цветове от сорта Tangie Banana. Резултатът е продукт, който впечатлява не само с изключителното си качество, но и с мощното си въздействие върху организма.

THCP е канабиноид, който е 30 пъти по-силен от THC и предлага изключително интензивен психоактивен ефект. Неговата структура е подобна на тази на THC, но с много по-засилена ефективност при взаимодействието с ендоканабиноидната система на човека. Това го прави предпочитан избор за тези, които искат да релаксират, докато в същото време получават значително психостимулиращо действие.

Tangie Banana - превъзходен сорт с богат аромат

Tangie Banana е уникален хибриден сорт с доминираща сатива, получен чрез кръстосване на Banana Sherbert и Tangie. Този сорт се отличава със своя интригуващ портокалов аромат и нежен, плодов вкус. Той е идеален за любителите на канабис, които ценят както висококачествените THCP глави, така и приятния, освежаващ аромат.

Потребителите на Tangie Banana са впечатлени от силния му стимулиращ ефект, който води до повишено настроение, облекчаване на болката и подобряване на съня.

Съчетанието на THCP с този специален сорт предоставя уникално и богато изживяване, което ще задоволи дори и най-активните потребители.

Защо да изберете CBDClub.bg

В онлайн магазин CBDClub.bg сме подбрали внимателно широка гама от продукти, които съчетават висококачествени сортове канабис с мощния канабиноид THCP. "Цвят Tangie Banana 50% THCP, CanaPuff 1Г" е само един от примерите за стремежа ни към иновация и качество.

Гарантираме, че този продукт ще ви предостави несравними усещания и силни психоактивни ефекти. Независимо дали предпочитате да го консумирате под формата на собственоръчно свита цигара или по друг начин, той е създаден да задоволи вашия вкус и да предостави максимално удовлетворение.

Поръчайте сега от онлайн магазина CBDClub.bg и се насладете на това уникално изживяване.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Цвят Tangie Banana 50% THCP, CanaPuff 1Г  • 20.80 лв.

  • Код на продукта: Tangie Banana 50% THCP, 1Г
  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Възможни варианти