Представяме ви Cereal Milk 50% THCP, 1Г, от Canapuff. Това е един изключителен продукт, който предлага ефектите на изтъкнат канабисов сорт и мощния канабиноид THCP.

THCP се смята за до 30 пъти по-силен от THC, което прави продуктите с THCP предпочитани от мнозина за постигане на силни и продължителни ефекти. Огромната сила на THCP подчертава потенциала му за облекчаване на болки при различни хронични заболявания и лечение на депресивни и тревожни състояния.

Ефектът от канабиноида започва, след като се свърже с рецепторите на ендоканабиноидната система, отговорна за балансирането на психическото и физическото състояние.

Основното действие на THCP представлява релаксиращо усещане за тялото и интензивно опиянение. По структура THCP наподобява THC, но с по-силен ефект.

Запознайте се със сорта Cereal Milk

Този сорт марихуана се отличава със сладкия вкус на ванилия, допълнен с цитрусови и горски плодове, което засилва неговия богат ароматен профил.

Сортът е любим на мнозина любители на канабиса заради уникалните ефекти, които предоставя при употреба.

Експертите описват действието на сорта като комбинация между ефектите на сатива и индика, като много хора споделят, че консумацията му спомага за облекчаване на болките и при справянето с депресивни и тревожни състояния.

Потопете се в света на канабиноидите

Нашето портфолио включва продукти, които комбинират най-добрите канабисови сортове с най-мощните канабиноиди. Внимателно подбираме всеки артикул в онлайн магазина на CBDClub.bg.

Ако искате да опитате най-силните ефекти на индустриалния коноп и съединенията, които се извличат от него, направете го чрез Cereal Milk 50% THCP, CanaPuff.

Направете своята поръчка при нас и ние ще я доставим бързо, на територията на цялата страна.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Цвят Cereal Milk 50% THCP, CanaPuff, 1г-10г  • 20.80 лв.

  • Код на продукта: Cereal Milk 50% THCP, 1г-10г
  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Възможни варианти