Ново поколение THCP желирани бонбони

Желираните бонбони с вкус на ягода THCP, Canntropy са новаторски желирани бонбони с THCP, които съчетават модерната наука и чистите, натурални съставки.

Тази уникална комбинация осигурява неповторимо преживяване, което удовлетворява както търсещите здравословни алтернативи, така и ценителите на изтънчения вкус.

Всеки бонбон е със забележително ягодово ухание и вкус, осигуряващи не само наслада за сетивата, но и максимално удоволствие от употребата.

Технологията, която използваме при създаването на тези деликатеси, гарантира, че всеки бонбон съдържа балансирано количество от активните съставки, за да осигури постоянно и приятно изживяване при всяка употреба.

Ключовата съставка на нашите бонбони е THCP, който се предлага в доза от 10 мг на пакет, съответстваща на 1 мг на бонбон. Тази прецизност в дозирането е важна, тъй като позволява на потребителите да управляват своята употреба ефективно и безопасно.

Всяка доза е проектирана да предостави оптималното количество THCP, което да подпомогне вашето ежедневие, без да предизвиква дискомфорт или нежелани странични ефекти.

Характеристики и съставки

Всеки от нашите желирани бонбони тежи 44 грама и е произведен с внимание към детайла, за да осигури най-доброто качество.

Нашите продукти са изцяло веган и без глутен, което ги прави идеален избор за хора с различни диетични предпочитания.

Сред съставките са малтитолов сироп, пектин, масло от средно верига триглицериди (МСТ), дистилат на THCP, соев лецитин, лимонена киселина и тринатриев цитрат. Също така използваме естествен оцветител и аромат на ягода, за да подсилим усещането за натуралност. Важно е да отбележим, че нашите продукти не съдържат THC.

Поднесени с любов и внимание към всеки детайл, нашите THCP желирани бонбони са не само вкусно, но и здравословно удоволствие.

Подходящи за всякакви поводи, те са чудесен избор за всеки, който иска да се наслади на вкусните и полезни аспекти на канабиса, без да се притеснява от нежелани ефекти.

Важно е да споменем, че продуктът е предназначен само за лица над 18 години.

Отговорна и съзнателна консумация с CBDClub.bg

Ние в CBDClub.bg сме ангажирани с осигуряването на безопасен за консумиране продукт. Затова всяка опаковка от нашите THCP желирани бонбони с ягодов вкус съдържа подробна информация относно съдържанието и начина на употреба.

Стремим се да осведомяваме нашите клиенти за всички аспекти на продуктите, които предлагаме, за да могат те да вземат информиран и здравословен избор.

Нашата цел е да създадем среда, в която потребителите могат да се насладят на ползите от продуктите, съдържащи THCP, без да се притесняват от потенциални рискове.

Важно е все пак да се отбележи, че всеки продукт трябва да се консумира умерено и точно както е по описание.

n_petrow92 - 18 Jan, 2024

Mn sa qki samo imaite predvid che durjat po nad 30 chasa (pone mene :D)

5/5
Misho - 04 Jan, 2024

Готини са, цъкват след около час и бая продължително държи. На мен лично 1 бонбон ми е една идея по-слаб, така че по-опитните може да ядат направо по 2 :D

5/5
Напишете мнение

Canntropy THCP Желирани Бонбони с Вкус на Ягода, 10 броя x 1 мг  • 48.00 лв.

  • Код на продукта: product_273
  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.