В света на канабиноидите, иновациите никога не спират. В този дух, от CBDClub.bg сме развълнувани да ви представим AC-DC 96% HHCP, Canapuff, 1МЛ – революционен продукт, който комбинира мощта на новия канабиноид HHCP с уникалните качества на сорта канабис AC-DC.

Този еднократен вейп ще ви потопи в нови измерения и ще ви предложи изживяване, което ще промени изцяло представите ви за канабиноидите.

Революцията на HHCP

HHCP е върхът на иновациите в канабиноидната индустрия. Съдържащ 96% дестилат от този уникален канабиноид, AC-DC 96% HHCP представя един напълно нов свят на възможности. Създаден е чрез хидрогениране на THCp и впечатлява със своята структура и ефекти, подобни на тези на HHC, но с още по-интензивно психоактивно присъствие.

Това прави вейпа идеален за тези, които търсят мощно и дълбоко психоактивно изживяване. Този канабиноид се откроява със своята способност да предоставя по-продължително и изразено усещане, отколкото традиционните THC продукти.

Продуктите с HHCP също така се характеризират с уникална химична стабилност, което позволява по-дълготраен срок на годност и запазване на качеството.

Терпените на AC-DC: Съвършенство на природата

AC-DC не е само име на легендарна рок група, но и на сорт канабис, известен със своето високо съдържание на CBD. Терпените, извлечени от този сорт, допринасят за балансирано усещане, което е идеално за хора, които искат да облекчат стреса и тревожността.

Освен успокояващите свойства, терпените от AC-DC допринасят за подобряването на настроението и общото усещане за комфорт.

Те са изключително богати на аромати, които могат да подобрят вкусовото изживяване на продукта. Тези терпени също така допринасят за т.нар. "ефект на антуража", при който комбинацията от съставки работи хармонично, за да увеличи ползите от канабиноидите.

С лесната и ефективна употреба на еднократния вейп, вие сте на една стъпка от откриването на своето идеално канабиноидно изживяване. Посетете онлайн магазина ни CBDClub.bg и открийте разнообразието, което предлагаме, и се подгответе за едно незабравимо пътешествие в света на канабиноидите с AC-DC 96% HHCP от Canapuff.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Canapuff, AC-DC 96% HHCP, 1МЛ  • 67.10 лв.

  • Код на продукта: AC-DC 96% HHCP, 1 МЛ
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.