Вейп пен - Berry Gelato 79% THCv, 1 МЛ е резултат от синергията между канабиноида THCV и изискания аромат на канабисовия сорт Berry Gelato.

В този продукт се намира течност, произведена от висококачествен екстракт на известния канабисов сорт и ново поколение канабиноид.

Характеристики на Berry Gelato

Вейп пен - Berry Gelato 79% THCv, 1 МЛ съдържа екстракт от ароматния канабисов щам Berry Gelato, хибриден сорт, който предлага уникална комбинация от ефекти. Взаимодействието с Berry Gelato предоставя приятно релаксиращо преживяване и чувството за еуфория.

Комбинираното действие с THCV улеснява подобряването на настроението и качеството на съня. Сортът се отличава с богат плодов вкус и ментови акценти, които допринасят за уникалното усещане при употреба на Вейп пен - Berry Gelato с 79% THCV, 1 мл.

Вейп пена е разработен с вградена система за дозиране, която позволява контролирано количество прием при всяко използване.

Ползи и свойства на THCV

Въведението във вълшебния свят на канабиноидите чрез THCV обещава незабравимо преживяване с мощни усещания. Съединението се отличава със структурна сходност с THC, но предлага значително по-интензивно действие.

Първите ефекти на THCV се усещат приблизително час след абсорбация, като те взаимодействат с ендоканабиноидната система, която е отговорна за уравновесяването на психическото и физическото здраве.

След употреба на продукта, ще започнете да изпитвате приятно чувство на еуфория, физическа релаксация и облекчение от стреса. Също така, някои изследвания сочат, че THCV спомага за повишаване на фокуса и концентрацията.

Поръчайте Berry Gelato от CBDClub.bg

Ако търсите продукт, с който да усетите ефектите от употребата на THCV, то тогава Вейп пен - Berry Gelato с 79% THCV, 1 мл е перфектният продукт за вас.

Този продукт ви уникалната възможност да опитате ефектите на THCV, съчетани с неповторимия вкус и аромат на канабисовия сорт Berry Gelato, гарантирайки неповторимо и дълготрайно преживяване.

Също така, не пропускайте шанса да се насладите и на другите ни предложения за THCV продукти, като посетите нашия онлайн каталог.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Вейп пен - Berry Gelato 79% THCv, 1 МЛ  • 69.10 лв.

  • Код на продукта: Вейп пен - Berry Gelato
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.