CanaPuff Еднократен, Pink Rozay 79 % THCB, 1 МЛ е иновативен вейп продукт, създаден за потребители, които търсят комбинация от ефективност и удоволствие. Съдържащ 1 мл концентриран екстракт от THCB с внушителната концентрация от 79%, този продукт осигурява мощен и дълготраен релаксиращ ефект.

Благодарение на внимателно подбраните съставки и прецизното производство, CanaPuff предлага не само качествено изживяване, но и безопасност при употреба.

Изключителната формула на Pink Rozay е разработена да достави максимално удоволствие с всеки дръп, а компактният и удобен дизайн на устройството го прави идеален за употреба по всяко време и навсякъде.

Независимо дали търсите релаксация след дълъг ден или просто искате да се насладите на приятен вкус, CanaPuff ще надмине вашите очаквания.

Състав и ползи на Pink Rozay

CanaPuff Еднократен, Pink Rozay 79 % THCB предлага множество предимства за своите потребители. Високото съдържание на 79% THCB осигурява силен и продължителен релаксиращ ефект, който е идеален за справяне със стреса и напрежението от ежедневието.

Pink Rozay е уникален сорт, известен със своя деликатен и изтънчен аромат, напомнящ на свежи розови листенца и сладки плодове.

Съчетавайки тези аромати с богатите канабиноидни съединения, Pink Rozay предлага не само приятен вкус, но и дълбоко чувство на спокойствие. Този вейп продукт е перфектен за тези, които искат да се насладят на ароматерапия, комбинирана с успокояващите ефекти на продуктите с THCB.

Еднократното вейп устройство е готово за употреба веднага след разопаковане, без да са необходими допълнителни настройки или зареждания. Това го прави изключително удобно за хората, които искат бързо и лесно да се насладят на вейп изживяването си.

Поръчайте сега от CBDClub.bg

Не пропускайте възможността да опитате CanaPuff Еднократен, Pink Rozay 79 % THCB, 1 МЛ! Поръчайте сега онлайн от магазина на CBDClub.bg и се насладете на уникално вейп изживяване, което ще ви помогне да се отпуснете и да се насладите на всеки момент.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

CanaPuff Еднократен, Pink Rozay 79 % THCB, 1 МЛ  • 67.10 лв.

  • Код на продукта: CanaPuff Еднократен Pink Rozay
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.