CanaPuff Еднократен, Candy Cane Kush представлява еднократно вейп устройство, съдържащо 1 мл концентриран екстракт от THCB с впечатляващото съдържание от 79%. Това означава, че всяко дръпване от устройството ще ви предостави силен и дълготраен релаксиращ ефект.

Candy Cane Kush е уникален сорт, който съчетава сладкия и освежаващ аромат на захарни бастунчета с успокояващите и релаксиращи свойства на традиционния Kush.

Тази ароматна комбинация прави CanaPuff не само ефективен, но и изключително приятен за употреба. Устройството е компактно и лесно за носене, което го прави идеално за употреба по всяко време и навсякъде.

Ефекти и ползи на Canapuff Candy Cane Kush

CanaPuff Еднократен, Candy Cane Kush 79 % THCB предлага редица предимства за своите потребители. Съдържанието на 79% THCB гарантира мощен и дълготраен релаксиращ ефект, който е идеален за справяне със стреса и напрежението от ежедневието.

Вкусът на Candy Cane Kush съчетава сладките нотки на захарни бастунчета с характерния аромат на Kush, осигурявайки изключително приятно и удовлетворяващо изживяване при всяка употреба.

Еднократното вейп устройство е готово за употреба веднага след разопаковане, без необходимост от допълнителни настройки или зареждания.

Това го прави изключително удобно за хора, които искат бързо и лесно да се насладят на вейп изживяването си. CanaPuff е малък и лек, което го прави идеален за носене в джоба или чантата ви, така че да можете да го използвате навсякъде и по всяко време.

Всички съставки са внимателно подбрани и тествани за чистота и ефективност, което ви гарантира безопасност и висок стандарт на продукта.

Поръчайте CanaPuff Candy Cane Kush от CBDClub.bg

Не пропускайте възможността да опитате CanaPuff Еднократен, Candy Cane Kush 79 % THCB, 1 МЛ!

Поръчайте сега от CBDClub.bg и се насладете на уникално вейп изживяване, което ще ви помогне да се отпуснете и да се насладите на всеки момент. Също така не забравяйте да разгледате и другите ни предложения за THCB продукти в нашия онлайн каталог.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

CanaPuff Еднократен, Candy Cane Kush 79 % THCB, 1 МЛ  • 67.10 лв.

  • Код на продукта: CanaPuff Candy Cane Kush THCB
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.