Иновативна комбинация между HHCP и терпени от Blue Widow

Canapuff Blue Widow 40% HHCP, 1Г е иновативен продукт, предлаган от онлайн магазина CBDClub.bg. Той съдържа във формулата си уникална комбинация от новосъздадения канабиноид HHCP и терпени, извлечени от един от най-популярните сортове канабис - Blue Widow. Тази селекция от Canapuff предлага разнообразни начини за консумация на канабиноиди и лесен достъп до тяхното действие.

В състава на Canapuff Blue Widow, основната съставка е HHCP, която представлява 40% от продукта. HHCP е синтетично създаден канабиноид в лабораторни условия, който е сходен по структура и ефект на HHC. Въпреки че е относително нов на пазара, HHCP вече е известен със своите психоактивни ефекти, които могат да включват опиянение и отпускащи ефекти.

Приятен вкус и аромат от сорта Blue Widow

Blue Widow е известен със своя лек и сладникав вкус на цитруси и аромат на бор, който е резултат от кръстоската между Blueberry и White Widow. Този сорт е изключително популярен не само заради своето успокояващо и повдигащо настроението действие, но и заради способността му да облекчава симптомите при депресивни и тревожни състояния.

Добавянето на терпени от Blue Widow придава на продукта не само приятен вкус, но и аромат, който допълва уникалното изживяване. Този сорт е уникален със своята характерна комбинация от аромати, които носи в себе си. Цитрусовият вкус, съчетан с боровия аромат, допринася за запомнящото се преживяване от употребата на продукта.

Поръчайте Canapuff Blue Widow от CBDClub.bg

В онлайн магазина CBDClub.bg ще намерите богато разнообразие от продукти от серията Canapuff, включително Blue Widow 40% HHCP, 1Г. Тази продуктова гама включва еднократни вейп устройства, които предлагат лесен прием на канабиноиди, обогатени с вкусове на различни сортове канабис.

Разгледайте нашето портфолио от качествени HHCP продукти и заявете вашата поръчка, за да се насладите на уникалното съчетание на HHCP и терпени от различните сортове, които предлагаме в CBDClub.bg.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Blue Widow 40% HHCP, Canapuff, 1г-10г  • 19.10 лв.

  • Код на продукта: Blue Widow 40% HHCP
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Възможни варианти