7 THCPO Prerolls 50%, 2Г + HHC-P Пълнител за Вейп Stronger  • 168.00 лв.
  • 227.99 лв.

  • Код на продукта: 7 THCPO Prerolls 50%, 2Г + HHC-P
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Добре дошли в CBDClub.bg, където предлагаме премиум изживявания с нашите уникални предварително свити цигари.

Представяме ви ексклузивния ни комплект, състоящ се от два изключителни продукта: Prerolls Vanilla Sky Euphoria и Prerolls Lemon Diesel Lift, всеки от тях съдържащ 50% THCPO. При закупуването на 7 бр. общо от двата вида, получавате и подарък - Пълнител за вейп Stronger с HHCP!

Тези продукти са специално разработени, за да обогатят вашето ежедневие с невероятни аромати и мощни канабиноидни ефекти.

Prerolls Vanilla Sky Euphoria

Prerolls Vanilla Sky Euphoria предлага уникално съчетание от мощни канабиноиди, които ви позволяват да изпитате изключителните свойства на THCPO.

Известен със своя интензивен и продължителен психоактивен ефект, THCPO може значително да подобри вашето настроение, предизвиквайки чувство на еуфория и релаксация. Продуктът е особено подходящ за хора, изпитващи трудности с депресия и тревожни разстройства.

Ароматът на Vanilla Sky Euphoria е богат и наситен с дървесни нотки и ванилови акценти, които се съчетават в балансиран и приятен ароматен профил.

Prerolls Lemon Diesel Lift

Серията Prerolls Lemon Diesel Lift също притежава 50% THCPO и е изключително подходяща за опитни потребители на канабиноиди.

Ефектите са интензивни и продължителни, което гарантира дълготрайно усещане за блаженство и еуфория. Освен че значително подобрява настроението, THCPO ефективно намалява стреса и облекчава симптомите на депресия.

Ароматът и вкусът на канабис сорт Lemon Diesel, хибрид между California Sour и Lost Coast OG, допринасят за уникалната привлекателност на този продукт със своя плодов и пиперлив профил.

Защо да изберете нашия комплект?

Предлагайки тези два продукта в комплект, CBDClub.bg ви дава възможността да се насладите на разнообразие от аромати и ефекти, които могат да обогатят всяка ваша дейност.

Посетете нашия онлайн магазин и поръчайте своя комплект Prerolls Vanilla Sky Euphoria и Prerolls Lemon Diesel Lift и станете част от общността на ценители на канабиноиди, избирайки между широката гама продукти, предлагани само в CBDClub.bg.

Насладете се на уникалните и интензивни усещания, които нашите предварително свити цигари могат да предложат.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение