Желирани бонбони със зелена ябълка и THCP от CBDClub.bg

Желираните бонбони със зелена ябълка и THCP се отличават със значително по-интензивен ефект в сравнение с обичайното THC или с желираните бонбони с CBD.

Произведен предимно в лабораторни условия поради сложността на неговото извличане, THCP притежава структура, сходна с тази на THC, но предоставя значително по-силна психоактивна реакция.

Съдържанието на THCP в тези желирани бонбони е балансирано и внимателно дозирано, като всеки бонбон предоставя 5 мг от съединението, общо 25 милиграма в една опаковка.

Този подход позволява фин контрол върху ефектите, което е особено важно за тези, които желаят да изпитат максимално приятните свойства на THCP, без да надвишават желаната доза.

Състав и ползи

Всеки бонбон от този вълнуващ продукт съдържа 5 милиграма THCP, като общото количество в пакета е 25 мг.

Ефектът от тези бонбони се усеща постепенно, достигайки своя връх до 1-2 часа след консумацията.

Това създава дълготраен ефект на лека еуфория, физическа релаксация и намаляване на стреса. Подобно на THC, THCP също предизвиква психоактивен ефект, но в по-силна и изразена форма.

Тези бонбони са подходящи за употреба в различни ситуации и са идеални за моменти на релакс след напрегнат ден или като спътник в по-спокойните моменти.

Със своя изключителен вкус на зелена ябълка, тези бонбони предлагат уникално съчетание на сладко и леко кисело. Тяхната текстура е приятно желирана, като създава истинско удоволствие при консумацията.

Не само вкусът, но и външният вид на бонбоните е привлекателен, с ярко зелен цвят, който привлича вниманието и предразполага към усмивка.

Поръчайте THCP желирани бонбони в CBDClub.bg

Желираните бонбони със зелена ябълка и THCP от виртуалния магазин CBDClub.bg са перфектният избор за тези, които търсят нови и приятни преживявания.

Предоставяйки усещане за спокойствие и удоволствие, те са идеалният начин за постигане на релаксация и отпускане.

Поръчайте сега и се насладете на изисканата комбинация от вкус и удовлетворение, като освен това може да разгледате и още много други уникални THCP продукти.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Желирани Бонбони Зелена Ябълка, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ  • 42.40 лв.

  • Код на продукта: Желирани Бонбони Зелена Ябълка, THCP
  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.