Prerolls 5% THCP 4 + 1 Промоция  • 73.60 лв.

  • Код на продукта: Prerolls 5% THCP - 4 + 1 Промоция
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Поглезете сетивата си с ексклузивната промоция, включена в богатия онлайн каталог на CBDClub.bg, където висококачествените канабиноиди срещат иновацията. За любителите на качествените THCP продукти предлагаме специално предложение, което ще задоволи дори най-изисканите вкусове.

При закупуване на четири броя предварително свити цигари с THCP, ще получите петата напълно безплатно.

Всяка една от тези цигари е уникална благодарение на различния сорт канабис, осигуряващ неповторимо изживяване.

Fruity Pebbles

Fruity Pebbles е хибриден сорт с леко преобладаваща индика. Известен с цветните си пъпки и възхитителни аромати. Този сорт предлага едно наистина различно и запомнящо се преживяване, което комбинира сладки, плодови аромати с мощен, балансиран ефект.

Сортът Fruity Pebbles предоставя еуфоричен и релаксиращ ефект, увеличаващ креативността.

Grape Ape

Grape Ape е изключително популярен сорт, отличаващ се със своите изразени пурпурни нюанси и силен винен аромат. Той е познат на потребителите със своята способност да релаксира организма ефикасно, като същевременно намалява стреса и напрежението. Генетичният профил на Grape Ape е богат на индика, което го прави идеален за  употреба вечерта, когато искате да се отпуснете на спокойствие.

Специфичните аромати и вкусове на Grape Ape включват богати землисти и гроздови нотки, което допълнително подсилва великолепното усещане при неговата употреба.

Ice Cream Cake

Ice Cream Cake е друг изключителен индика-доминантен сорт, известен със сладкия си аромат, който наподобява ванилов сладолед с нотки на сладкиши.

Той е идеален за хората, които имат проблеми със стреса и безсънието, предоставяйки дълбоко усещане за релакс и удовлетворение. Ice Cream Cake съдържа 5% THCP  състава си, което допринася за неговия мощен ефект и го прави предпочитан избор сред опитните потребители.

Вкусовете и ароматите са богати и многопластови, предлагайки сложна комбинация, което го прави един от най-желаните сортове на пазара.

Forbidden Fruit

Forbidden Fruit привлича вниманието със сладкия си тропически аромат, който веднага пренася потребителите в райска атмосфера. Този сорт е индика-доминантен, което го прави изключително подходящ за вечерно време, като предлага мощни ефекти, помагащи за облекчаването на напрежението и безспокойството.

Съчетанието от сладки и кисели нотки добавя уникален чар към този сорт, правейки го идеален, когато искате да отпочинете качествено.

Не пропускайте уникалната ни промоция! Това е вашият шанс да се насладите на избраните ни предварително свити цигари с THCP, обогатени с четири различни и неповторими сорта канабис. Не изпускайте възможността да обогатите колекцията си и да се насладите на висококачествени THCP продукти.

Закупете сега и се възползвайте от нашето специално предложение - купете четири, получете една безплатно! Открийте нови вкусове и изживявания само в CBDClub.bg.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение