Открийте нови начини на употреба на канабиноиди с THCP disPod – Zkittlez 1 МЛ, предлаган ексклузивно в CBDClub.bg. Този продукт е идеален за хората, които искат да разширят познанията и опита си в областта на канабиноидите.

Това еднократно вейп устройство включва в състава си висококачествени съставки, за да ви предостави максимално удоволствие от употребата му.

Иновативна комбинация от съставки в disPod – Zkittlez

THCP disPod – Zkittlez 1 МЛ е революционен продукт, който предлага уникална комбинация от 10% THCP, 82% CBG и 10% терпени. Извлечените от сорта канабис Zkittlez терпени придават изключително приятен вкус и аромат на продукта. THCP, със своите психоактивни свойства, е подобен на THC, но се отличава с по-силен и дълготраен ефект върху ендоканабиноидната система.

От друга страна, CBG е подобен на CBD и не предизвиква психоактивни ефекти, като същевременно предлага антивъзпалителни и антиоксидантни ползи. Тази комбинация е идеална за облекчаване на болка, стрес и тревожност, както и за подобряване на настроението.

Употребата на продукта ще ви осигури множество ползи, като същевременно ще ви донесе висока доза наслада заради страхотния вкус и лесния метод на използване.

Уникалните ефекти и ползи от disPod – Zkittlez еднократен вейп

Въвеждането на THCP във вашето ежедневие може да предостави изключителни предимства. Това съединение има мощно въздействие върху рецепторите на ендоканабиноидната система, предоставяйки по-силни и дълготрайни ефекти.

CBG обогатява тази формула с невропротективните си свойства, подпомагащи справянето със стреса и напрежението. Включването на тези два канабиноида  във вейпа създава балансирана комбинация, която цели да подобри общото ви  настроение и комфорт.

Запомнящи се вкус и аромат

Този вейп се отличава с изключителния си вкус и аромат, благодарение на терпените, извлечени от сорта Zkittlez.

Въпросният хибриден сорт канабис, характеризиран като индика, осигурява сладък и тропически аромат, който допринася за приятното изживяване при употребата на продукта.

Не пропускайте възможността да опитате THCP disPod – Zkittlez 1 МЛ, като закупите от онлайн магазин CBDClub.bg.  В нашата колекция от продукти с THCP ви ще намерите само качествени и иновативни продукти. Поръчайте сега и открийте силата на THCP!

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

THCP disPod – Zkittlez 1 МЛ  • 77.99 лв.

  • Код на продукта: disPod – Zkittlez
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.