Запознайте се с новият член на семейството THCP вейпове в онлайн магазин CBDClub.bg - THCP disPod – Super Lemon Haze 0.5 мл.

Това устройство се отличава с уникалната си формула, съчетаваща висококачествени канабиноиди и терпени, за да предостави на потребителите напълно ново измерение на употребата на канабис.

Със своя модерен дизайн и прецизно измерени съставки, THCP disPod предлага изключително лесен начин да изпитате пълната мощ на канабиноидите в ежедневието си.

Състав и качества на THCP disPod

Нашите THCP disPod – Super Lemon Haze 0.5 мл устройства са проектирани със специално внимание към качеството и ефективността. В тяхната основа лежи внимателно подбраната комбинация от 10% THCP и 83% CBG, заедно с 8% терпени от сорта Super Lemon Haze.

Това уникално съчетание осигурява на потребителите възможността да достигнат до нови нива на релакс и спокойствие, благодарение на силното взаимодействие на THCP с ендоканабиноидната система на организма.

Ефекти и приложения на THCP disPod

Употребата THCP disPod – Super Lemon Haze осигурява множество ефекти, които обогатяват както психическото, така и физическото състояние. THCP компонентът предлага ефекти като опиянение и еуфория, докато CBG действа успокояващо, подобрявайки качеството на съня и облекчавайки стреса.

Терпените от Super Lemon Haze добавят ароматен нюанс с лимонови нотки, допринасяйки за цялостното приятно усещане при употреба.

За да се възползвате от предимствата на THCP disPod, разгледайте нашия асортимент в CBDClub.bg, където ще откриете този и други THCP вейпове и глави, специално подбрани за вашите нужди. Удобството на еднократното устройство означава, че можете лесно да управлявате дозировката и да се насладите на качествените канабиноиди навсякъде и по всяко време.

Открийте уникалната комбинация на THCP и CBG в нашите продукти, които са създадени да обогатят вашето ежедневие с релакс и хармония.

В CBDClub.bg се стремим да предложим на нашите клиенти само най-качествените и иновативни решения в света на канабиноидите.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

THCP disPod – Super Lemon Haze 0.5 МЛ  • 45.99 лв.

  • Код на продукта: Super Lemon Haze 0.5 МЛ
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.