THCP disPod – Pink Lemonade - същност и състав

THCP disPod – Pink Lemonade 1 МЛ е вейп устройство, което предоставя уникално преживяване на потребителите, благодарение на силните си активни съставки. Продуктът съчетава 10% THCP и 82% CBG, като допълва сместа с 8% избрани терпени от сорта Pink Lemonade.

THCP е ключов компонент в този продукт. Това е канабиноид със структура, подобна на THC, но с до 30 пъти по-силно въздействие.

Използването на THCP в разработката на THCP disPod – Pink Lemonade е с цел да превърне продукта в предпочитан избор за ценителите на висококачествени канабиноиди.

CBG - балансиращ канабиноид

CBG има действие подобно на CBD, като спомага за постигане на баланс между ума и тялото.

Този канабидоид е известен със своето релаксиращо действие, успокояване на тялото, облекчаване на стреса и напрежението, както и отпускане на мускулите.

Комбинацията между THCP и CBG в THCP disPod – Pink Lemonade предоставя чувството на изпитване на силни емоции и преживявания, което може да помогне при лечение на симптоми на депресия и тревожност.

Ароматът на Pink Lemonade - нежен и завладяващ

Терпените, извлечени от хибридния сорт Pink Lemonade, допринасят за уникалния вкус и аромат на THCP disPod – Pink Lemonade.

Терпените в този продукт са внимателно избрани, за да усилят ефектите на THCP и CBG. Те добавят сладникав, освежаващ нюанс към цялостното усещане, като същевременно допринасят за завладяващия аромат.

Това осигурява едно по-обогатено и многопластово изживяване при употребата на вейпа, което е трудно да бъде намерено в други подобни продукти.

Също така, терпените играят важна роля в подобряването на взаимодействието между различните канабиноиди. В случая на THCP disPod – Pink Lemonade, те помагат за постигането на едно по-силно и хармонично взаимодействие между THCP и CBG, водейки до по-ефективен и дълготраен резултат.

В онлайн магазина CBDClub.bg ще откриете и други варианти на еднократни вейп устройства с THCP, в комбинация с терпени от различни сортове канабис.

Разгледайте нашия богат асортимент от THCP продукти и изберете това, което най-добре отговаря на вашите предпочитания и нужди.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

THCP disPod – Pink Lemonade 1 МЛ  • 77.99 лв.

  • Код на продукта: THCP disPod
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.