С THCP disPod – Piña Colada 1 МЛ, представляващ уникална комбинация от канабиноидите THCP и CBG, ще изпитате несравними моменти на наслада, увенчани с изкусителния вкус на пина колада.

Този продукт е създаден да предостави мощно усещане, благодарение на впечатляващите свойства на THCP и CBG. Насладете се на неповторимите свежест и аромат на Piña Colada, доставящи истинско удоволствие за сетивата.

THCP и CBG: Съвършената комбинация за максимално удоволствие

THCP disPod е създаден да предложи уникално изживяване, като съчетава мощта на THCP и релаксиращите свойства на CBG. Ефектите при употребата на продукта са балансирани, благодарение на съдържанието си от 10% THC, 82% CBG и 8% терпени.

THCP е известен със своята до 30 пъти по-силна мощ в сравнение с обикновения THC, гарантирайки интензивни ефекти. CBG от своя страна допринася за отпускането на мускулите и облекчаването на стреса. Изборът на Piña Colada като основен аромат не е случаен – той добавя нотка на сладост и свежест към всяка дръпка.

Уникалният вкус на Piña Colada

Piña Colada е хибриден сорт канабис, който предлага лек и приятен вкус. Ефектите от него включват повишено настроение и еуфория, което прави употребата му идеална за моменти на релакс и забавление. Тази специфична комбинация от канабиноиди и аромати прави THCP disPod – Piña Colada 1 МЛ изключително привлекателен за потребителите.

Сладките тропически нотки в Piña Colada предлагат уникално усещане, което веднага пренася сетивата ви на плажа под тропическо слънце. Всяка дръпка от този вейп е като глътка от екзотичен коктейл, носещ удоволствие и свежест.

Лесен и удобен начин за употреба

Този еднократен вейп от CBDClub.bg е проектиран за максимално удобство. Той позволява лесен контрол над дозировката и е идеален за употреба по всяко време и на всяко място. Независимо дали сте у дома или на път, THCP disPod ви предоставя възможността да се насладите на своите любими ефекти без никакво усилие.

Дизайнът на устройството е съобразен с модерния начин на живот, като осигурява бързо и дискретно използване във всяка ситуация.

Не пропускайте възможността да се потопите в света на висококачествените THCP продукти. THCP disPod – Piña Colada 1 МЛ е вашата вратичка към нови измерения на релакс и креативност.

Поръчайте от CBDClub.bg и си подарете едно незабравимо и изключително приятно преживяване с този уникален продукт!

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

THCP disPod – Piña Colada 1 МЛ  • 77.99 лв.

  • Код на продукта: THCP disPod – Piña Colada 1 МЛ
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.